Miért akar tökön rúgni a lány barátom?
Sokszor rájön, hogy milyen szivesen tökön rúgna, vagy ütne. Főleg , ha menstruál, olyankor folyton próbálkozik vele. Szerencsére szerencsétlen, és kivédem, de érdekel, hogy miért vágyik erre.
Más lány is ilyen? Megmagyarázzátok?
Ó, ez a duma, hogy de jó, hogy nem akarod megdugni... :D
A nőkkel az a baj, hogy soha sem adhatsz arra, amit mondanak. Az olyan, mint a jéghegy csúcsa. Alatta van a lényeg.
Pont ez a mondat, hogy milyen jó, hogy nem akarod megdugni, jelenti azt, hogy ő viszont magányos, és le akar feküdni majdnem bárkivel, de főleg veled, mert te vagy a legmegbízhatóbb. Viszont, ha meg rámozdulnál, akkor elveszítenéd ezt a bizalmat, és már nem kellenél.
Trükkösek, mi? :D
Ezért mondd neki nyugodtan, hogy tudod, hogy le akar veled feküdni. Veheted viccesre is, ahogy a stílusod diktálja. A töködet természetesen jobban kell védened, mint eddig valaha. :D
Eddig biztos voltam benne, hogy mindent tudok róla, és minden gondolatát ismerem. Tavasz óta csinálja ezt, és eddig poénosan fogadtam, mert ő is poénosan mondta. Pár napja nem tudom ezt hova rakni. Tényleg le akarna feküdni? És ez csak olyan barátság extrákkal lenne, vagy inkább szerelem?
Mert amúgy eddig is elég olyan a kapcsolatunk, mintha együtt lennénk, csak annyi hogy nem csókolózunk, hanem ölelünk, és egymás fenekére csapunk :D
Ne éld bele magad! Maradj nyugodt. Kívül legalábbis. Te vagy a domináns, és ő az, aki elárulta magát.
Lehet, hogy nem lesz belőle semmi. És akkor is, mi van? Semmi.
Én ismerem őt! Ő nem az az alacsony inteligenciás lány, hogy "tökönrugdosom es hatha megdug"
Ő ennél sokkal összetettebb. Majd élőben felhozom, és elmondom, hogy mivan.
Nagyok vagytok amúgy skacok, nem hittem hogy ez az oldal tényleg tud valamit.
És ezt komolyan is gondolja?
Lehet, rossz élményei vannak a volt fiú barátaival, és zavarja, hogy van kukid.
Sok rendkívül defektes nő van, lásd a feministákat, ki akarják herélni az összes férfit, és ezt halál komolyan is gondolják, a fiúk meg az ilyen csajok után koslatnak, akik agybetegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!