Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek, ha kevés emberrel...

Mit tegyek, ha kevés emberrel jövök ki, hogyan lakjak igy valakivel?

Figyelt kérdés

Elmondom milyen ember vagyok. NAGYON könnyű velem kijönni, ugyanis kevés vizet zavarok. Csendes vagyok, odafigyelek a másikra, könnyű velem együtt működni. A megbeszélés hive vagyok, és amondó, hogy a problémákat meg lehet oldani. Nem vagyok veszekedős, beszólogatós, egyáltalán, megértem, ha a másiknak baja van-fáradt, fáj valamije, főzök neki teát, megcsinálom helyette az ebédet ha épp ő volt soros vagy bármit, segitőkész vagyok és nem problémázom apróságokon. Ugyan ezeket elvárom a másiktól is, tehát a legfontosabb az, hogy a másik is vegye észre magát, ne legyen energiavámpir, valamint a fent felsoroltak miatt ne használjon ki. Ami abszolút kizáró ok az az ha az illető veszekedős. Ami nem okoz oly nagy gondot az az ha mondjuk kicsit rendetlen, még a cigi sem akkora gond, csak ne bent cigizzen.

Szóval nekem a problémám az, hogy ugyan fenn tudok tartani egy albérletet, de nem marad sok pénzem igy. Sokkal praktikusabb lenne az, ha valakivel meg tudnánk osztani a költségeket. Ti mit tennétek? Érdemes lejjebb adni a mércét, vagy inkább jobb egyedül lakni de békében de dupla költséggel?

2017. okt. 22. 16:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Ugyan ezeket elvárom a másiktól is"

Akkor a te klónjaiddal lenne tele a világ, és dögunalom lenne.

A világ attól színes és érdekes hely, mert minden ember más és más. Mindenki teljesen különleges, és egyedi.

2017. okt. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!