Mit tegyek, ha kevés emberrel jövök ki, hogyan lakjak igy valakivel?
Elmondom milyen ember vagyok. NAGYON könnyű velem kijönni, ugyanis kevés vizet zavarok. Csendes vagyok, odafigyelek a másikra, könnyű velem együtt működni. A megbeszélés hive vagyok, és amondó, hogy a problémákat meg lehet oldani. Nem vagyok veszekedős, beszólogatós, egyáltalán, megértem, ha a másiknak baja van-fáradt, fáj valamije, főzök neki teát, megcsinálom helyette az ebédet ha épp ő volt soros vagy bármit, segitőkész vagyok és nem problémázom apróságokon. Ugyan ezeket elvárom a másiktól is, tehát a legfontosabb az, hogy a másik is vegye észre magát, ne legyen energiavámpir, valamint a fent felsoroltak miatt ne használjon ki. Ami abszolút kizáró ok az az ha az illető veszekedős. Ami nem okoz oly nagy gondot az az ha mondjuk kicsit rendetlen, még a cigi sem akkora gond, csak ne bent cigizzen.
Szóval nekem a problémám az, hogy ugyan fenn tudok tartani egy albérletet, de nem marad sok pénzem igy. Sokkal praktikusabb lenne az, ha valakivel meg tudnánk osztani a költségeket. Ti mit tennétek? Érdemes lejjebb adni a mércét, vagy inkább jobb egyedül lakni de békében de dupla költséggel?
"Ugyan ezeket elvárom a másiktól is"
Akkor a te klónjaiddal lenne tele a világ, és dögunalom lenne.
A világ attól színes és érdekes hely, mert minden ember más és más. Mindenki teljesen különleges, és egyedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!