Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem ügyelnek a higiéniára?

Miért nem ügyelnek a higiéniára?

Figyelt kérdés
Ma reggel egy kisboltban vásároltam, és a húspult mögött álló eladó koszos körnökkel szolgált ki, miközben a haját is igazgatta. Másik alkalommal pedig egy másik helyen a péksütit rakták ki szabad kézzel. Nem értem miért nem figyelnek a kesztyű viselésére.

2017. okt. 21. 16:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

# 9

A tényen akkor sem változtat, hogy láttad a 21-ik ujjlenyomat "adót" a termékre...s mire megkapd lesz még rajta.

Amiatt nem aggódsz, hogy hulla redvás rekeszekben-kocsikban szállítják, ez fel sem tűnik?

2017. okt. 22. 10:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz... én dolgoztam egy ideig az egyik nagy áruházlánc pékosztályán, és a kenyerek néha olyan rekeszekben érkeztek, amiben még benne figyelt a zsíros húscafat.
2017. okt. 30. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!