Masszázs után pár férfivendég lábán szőrtüszőgyulladás jelenik meg. Természetes olajokkal masszírozol, higieniára odafigyelek. Miért jöhetnek elő és mit tehetnék ellene?
Olajos maradhat a bőrük esetleg még a masszírozás után és az olajjal együtt a később rárakódó piszok is okozhatja, Ez nem a higiénia hiányát jelzi. Esetleg, ha marad némi olaj a bőrükön, töröld át száraz papírtörlővel vagy hozzanak magukkal tiszta törölközőt és azzal még dörzsöld át a bőrüket.
Nem mindenkinek egyforma a bőre és nem reagálunk egyformán az olajokra.
Plusz esetleg próbálj kevesebb olajjal masszírozni.
Az én bőröm elég érzékeny; természetes olajakat használok én is (önmasszázshoz és bőrápoláshoz), de nem mindegyiket bírja a bőröm, ezt muszáj volt észrevennem és a mennyiség sem mindegy. Ez nincs mindenkinél így, vannak, akiknek semmi problémát nem jelent egyik olaj sem, de nekem igen, vigyáznom kell a mennyiséggel is.
Talán a klienseid is hasonló típusúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!