Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért veszi el az emberek...

Miért veszi el az emberek eszét a pénz?

Figyelt kérdés

2017. okt. 18. 23:21
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ma 00:05

Hát szerintem sosem leszek olyan gazdag

2017. okt. 19. 00:13
 12/22 A kérdező kommentje:

ma 00:10

Láttam már én intelligens embert is rongyot rázni,csak kérdés kinek mi és milyen szinten rongy rázás a rongy rázás.

2017. okt. 19. 00:14
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkiét veszi el. Én a napokban lettem milliomos, és mindent ugyanúgy csinálok, mint előtte. Nem kezdek fölösleges vásárlásba, továbbra is megkérdezem a barátomat, hogy hogy van, és magam aprítom fel a tűzifát Édesanyámnak, nem rendelek hozzá 2 embert. Nem tudok több szendvicset megenni, és nem akarom 30 fokra felfűteni a házat. A régi dolgaimat nem dobom ki, mert tökéletesen működnek, és új lomokat se veszek, mert fölösleges.
2017. okt. 19. 00:17
 14/22 A kérdező kommentje:

ma 00:17

Mondjuk ugye kérdés az is mekkora összegből milliomos valaki :)

2017. okt. 19. 00:23
 15/22 A kérdező kommentje:

Ez is milyen "szolid" ember csóróból lett milliomos :)

https://www.youtube.com/watch?v=yf5zso32B0U

2017. okt. 19. 00:57
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Azért, mert sokak úgy érzik: ha van, akkor mégtöbb kell. Mert attól jobb "lesz" minden. De a sírba nem viheti magával senki sem...
2017. okt. 19. 01:06
 17/22 A kérdező kommentje:

ma 01:06

Igen,ismerős ha van akkor még több kell,ha sok van akkor annál is több kell,ha annál is több van ,akkor még annál is még több kel....

2017. okt. 19. 01:10
 18/22 anonim ***** válasza:
53%
Mert főemlősök vagyunk, és mint minden főemlősnek, nekünk is sokat számít a hatalom... a pénz által megteremtett mesterséges világunkban pedig nem az erősebb hanem a gazdagabb lesz az alfa.
2017. okt. 19. 06:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem attól hogy valakinek van pénze és el is költi az még nem jelenti azt hogy elvesztette az eszét.

Egyszerűen ha jól keresel vagy egyenesen milliomos szinten vagy, akkor teljesen más lehetőségek nyílnak meg előtted. Valakinek megvenni egy Ferrarit nagyjából olyan kiadás mint egy átlag embernek egy közepes árú telefon. Vagy egy 1-2 hetes külföldi nyaralás is olyan neki mint másnak elmenni hétvégére a Balatonra.

Azt mondjuk sosem értettem hogy miért kell csóró proli módon mások életével foglalkozni és mások pénzét beosztani. Egy életünk van, mindenkinek joga van arra költeni a megkeresett pénzét amire akarja. Az meg mindig vicces mikor úgy gondolkoznak az emberek hogy "ha nekem nincs akkor ő se vegye már meg".

2017. okt. 19. 06:53
 20/22 A kérdező kommentje:

Fat@l_3rror

Te valamit félre értettél,én nem mint irigy tettem fel a kérdést,csak a jelenségre próbáltam választ találni,na de neked is más a gondolkodásod meg nekem is én nézek bizonyos dolgokat amire te meg teszel magasról,ennyi.

2017. okt. 19. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!