Kicsik a személy korábbi megszokott környezetéből. Azaz elhagyja komfortzonajat, ezáltal korábbi szokásai nem lesznek sikeresek. Pl. Így lesz egy lottomilliomos drogos.
Egyébként nem kell ehhez pénz. Adj hatalmat valakinek, akit egész életében ugraltattak. Garantáltan tönkretesz mindent maga körül.
Az enyémet nem vette el.
Nem érdekel egyáltalán. Amire kell arra mindig van.
Sajnos a kérdésedre nem tudok érdemleges választ adni. Talán azért, mert ilyen világban élünk.
Viszont.
Vannak még emberek, akiket nem érdekel a pénz. Elcserélném. Helyette legyenek őszinték, becsületesek az emberek, igaz barátok, szerelmek. Annyi minden más szép dolog van ebben a világban és mi pont a pénzen veszekszünk egyfolytában, nem elég, túl kevés, stb. Csak tudod, van, amiért bármekkora árat is kifizetnél és mégsem lesz soha a tiéd..
Most mondhatjátok azt, hogy ja persze, nekem könnyű, én könnyen beszélek, mert van. Ez valóban így is van. Viszont nem volt ám ez mindig így. Régebben naivan azt gondoltam, hogy pénzzel mindent meg lehet oldani. Be kell valljam, hogy óriási tévedés volt a részemről.
ma 23:32
Igen az irigység is tud romboló lenni,de sok milliomos aki rázza mindenhol a rongyot előtte mikor még nem volt tök normális volt,és általában mikor sok pénzük lesz
tegnap 23:42
Én általában szerény ember vagyok,mindig azt mondom,hogy ha milliomos lennék ilyen maradnék,de félek ahogy láttam a pénz hatására embereket meg változni lehet én is olyan köcsög lennék.
tegnap 23:57
én pl nem rég beszéltem egy nővel na csak pénz kérdeztem mit dolgozik le is írta,ő kérdezte és én mit dolgozok.Én őszintén le írtam,hogy jelenleg most semmit ami ugye nem azt jelenti,hogy sosem fogok :) és már tiltva is volt a további csevegés a részéről,szóval fontos tényleg a pénz bár rá sem kérdezett és ki meg mi vagy csak rögtön szar senki lettem két szótól :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!