Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bennetek ki tartja a lelket,...

Bennetek ki tartja a lelket, ki biztat, ha nagyon össze vagytok törve?

Figyelt kérdés
Család? Szülők? Munkatárs? Barátok?

2017. okt. 18. 15:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
A halálfélelem.
2017. okt. 18. 18:31
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

Szeretem megélni az érzéseimet, ugyanakkor nem szeretem, ha valaki állandóan körbeugrál és próbálja "tartani bennem a lelket". Keveset és nehezen beszélek a problémáimról, igyekszek akkor is mosolyogni, amikor nagyon nehezen megy. A közelebbi kollégák, a párom és a családom tud arról, hogyha valami komoly "sokk" ért, de szeretem, ha ők is közömbösen kezelik, ne emlékeztessenek rá lépten-nyomon, ne akarjanak mindenáron a problémámról beszéltetni és a legrosszabb: ne sajnálkozzanak állandóan, mert ettől a hideg ráz.

A párom ismer (vele élek), tudja, hogy ilyenkor jól esik a távolság. Elmondja, hogy szeret és tudom hol találom, ha szükség van rá, majd elfelejtjük a témát és szépen lassan leküzdöm magamban. Én pedig szeretem és tisztelem, mert teret ad nekem akár öröm ér, akár bánat.

Életben tart az, hogy tudom, a családomhoz, a páromhoz és a barátaimhoz bármikor fordulhatok, ha baj van. Ugyanakkor általában túl szoktam élni a dolgokat egyedül is.

2017. okt. 18. 18:37
 13/22 anonim ***** válasza:
65%
Egység.
2017. okt. 18. 22:07
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
Jó kérdés: tesó, család, de sajna hiába öntöm ki nekik a szívemet és mondanak jókat, totál nem úgy cselekszem.
2017. okt. 18. 22:18
 15/22 anonim ***** válasza:
64%

Senki. Inkább mindenki úgy érzem megpróbál visszatartani, mert ők képtelenek tenni a céljaikért és azt szeretnék hogy másoknak se jöjjön össze.

Évek óta csak az visz előrébb hogy minden reggel úgy kelek fel hogy "Na majd én megmutatom ennek a sok hülyének!" És egész napon ez visz át, ez motivál.

Egyedüli emberek akiket nem utálok az a családom. De tőlük is mindenre azt hallgatom hogy "Kevés vagy te hozzá. Úgyse fog összejönni hagyd a fenébe." Szóval ők is benne vannak abban a kategóriában akiknek be akarok inteni a sikereimmel.

Maga a cél amiért hajtok sose izgatott. Csak az mikor olyan emberek szembesülhetnek azzal hogy nekem sikerült nekik meg nem, akik eleve lekezeltek vagy a saját lustaságukból adódó savanyú sorsukat rám akarták vetíteni.

És meg kell mondanom, elég jó motiváció. És sikerülnek is a dolgok amiket fejembe veszek. Lehet kicsit tovább tart mint tervezem, de eddig minden összejött.

2017. okt. 18. 22:50
 16/22 anonim ***** válasza:
70%
Senki, igaz még összetörni sem sikerült. :D
2017. okt. 19. 02:00
 17/22 anonim ***** válasza:
#2: DETTÓ, kopipészt amit írtál ^_^
2017. nov. 4. 21:12
 18/22 anonim ***** válasza:
A szüleim és a párom támogat, ha valamiért kiborulok. Nem szoktam panaszkodni, de sajnos látszik rajtam. Keveset eszek, elbambulok, befelé fordulok.
2017. nov. 29. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:
51%
Leginkáb önmagam. Nem azért, mert ne lenne más, csak még nem csúsztam szét annyira, hogy ők kellett volna, hogy összekaparjanak. Gondolom, mázlista vagyok
2018. jan. 5. 11:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Elsöd sorban a párom.
2018. nov. 18. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!