Bennetek ki tartja a lelket, ki biztat, ha nagyon össze vagytok törve?
Szeretem megélni az érzéseimet, ugyanakkor nem szeretem, ha valaki állandóan körbeugrál és próbálja "tartani bennem a lelket". Keveset és nehezen beszélek a problémáimról, igyekszek akkor is mosolyogni, amikor nagyon nehezen megy. A közelebbi kollégák, a párom és a családom tud arról, hogyha valami komoly "sokk" ért, de szeretem, ha ők is közömbösen kezelik, ne emlékeztessenek rá lépten-nyomon, ne akarjanak mindenáron a problémámról beszéltetni és a legrosszabb: ne sajnálkozzanak állandóan, mert ettől a hideg ráz.
A párom ismer (vele élek), tudja, hogy ilyenkor jól esik a távolság. Elmondja, hogy szeret és tudom hol találom, ha szükség van rá, majd elfelejtjük a témát és szépen lassan leküzdöm magamban. Én pedig szeretem és tisztelem, mert teret ad nekem akár öröm ér, akár bánat.
Életben tart az, hogy tudom, a családomhoz, a páromhoz és a barátaimhoz bármikor fordulhatok, ha baj van. Ugyanakkor általában túl szoktam élni a dolgokat egyedül is.
Senki. Inkább mindenki úgy érzem megpróbál visszatartani, mert ők képtelenek tenni a céljaikért és azt szeretnék hogy másoknak se jöjjön össze.
Évek óta csak az visz előrébb hogy minden reggel úgy kelek fel hogy "Na majd én megmutatom ennek a sok hülyének!" És egész napon ez visz át, ez motivál.
Egyedüli emberek akiket nem utálok az a családom. De tőlük is mindenre azt hallgatom hogy "Kevés vagy te hozzá. Úgyse fog összejönni hagyd a fenébe." Szóval ők is benne vannak abban a kategóriában akiknek be akarok inteni a sikereimmel.
Maga a cél amiért hajtok sose izgatott. Csak az mikor olyan emberek szembesülhetnek azzal hogy nekem sikerült nekik meg nem, akik eleve lekezeltek vagy a saját lustaságukból adódó savanyú sorsukat rám akarták vetíteni.
És meg kell mondanom, elég jó motiváció. És sikerülnek is a dolgok amiket fejembe veszek. Lehet kicsit tovább tart mint tervezem, de eddig minden összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!