Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Bennetek mi hozza...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Bennetek mi hozza meg azt, hogy képesek vagytok levetkőzni az esetleges szexuális gátlásokat, mi az amitől megjön az önbizalmatok hogy "márpedig, én megélem az egészt"?

Figyelt kérdés
2017. aug. 3. 10:01
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Két nagyon ellentétes dologtól. Vagy nagyon idegen környezetben, ahol ennek-annak nincs visszhangja, vagy egy nagyon komoly, és bizalmi alapú kapcsolatban.
2017. aug. 3. 10:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Jöhet több vélemény is lányok!
2017. aug. 3. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha teljesen feltüzelték és fűti az ember lányát a vágy, a szerelem, akkor könnyen levetkőzi a gátlásokat.
2017. aug. 3. 10:20
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Ha a férfi igazán érezteti, hogy engem akar, tökéletesnek lát a hibáimmal stb. Szóval a bizalom
2017. aug. 3. 11:24
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
A férfi. Ahogy rámnéz, ahogy hozzámér, amit mond, ahogy mondja....
2017. aug. 3. 13:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem az segít, ha azt érezteti velem, hogy vadítónak tart, akkor is, ha épp megragadta a combom, ami nem tökéletes, vagy látta a bőrhibáimat, de ezeket nem teszi szóvá sehogy (úgyis tudom, hogy látja és nem néz ki jól). Mondja azt, hogy megőrjítem, és semmi másra nem vágyik, csak, hogy bennem legyen, vagy valami ilyesmi. Tehát amiből egyértelmű, hogy engem akar és nem csak egy dugást, egy akármilyen másik nővel, aki bárki lehetne. Ha nekem ilyeneket mondott exem, akkor tuti egész éjszaka szexeltünk. :D
2017. aug. 3. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
Egy kis alkohol, illetve ha érzem hogy kívánnak :) 21/L
2017. aug. 3. 13:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindenki kapott egy ződet:D
2017. aug. 3. 16:34
 9/9 anonim ***** válasza:
70%

Ha ismeretlen helyen vagyok.

Alkohol hatása is besegíthet kicsit.

Vagy, ha egy olyan személlyel vagyok, aki éreztetni tudja velem, hogy igazi nő vagyok:)

2017. aug. 3. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!