Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek ha kísért a múlt?...

Mit tegyek ha kísért a múlt? Hogyan győzzem le ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok. Van barátnőm, barátaim, munkámat is szeretem. Önbizalmam ideális, jól érzem magam a bőrömben. Azonban ez nem mindig volt így.

Első gimis osztály után iskolát váltottam mivel annyira kikészítettek. Kitaláltak egy gúnynevet ami nagyon megsértett. Önbizalmam 0 volt. Kellett pár év mire ezt rendbe hoztam. Mindig féltem, hogy valami közös ismerős az új iskolában megtudja ezt és elhíreszteli. Depressziós voltam. Nem történt ilyen (vagyis nem tudtam róla), de úgy tűnik mégis és egy srác a baráti társaságomban felhozta a dolgot, hogy így hívtak (valahonnan megtudta). Akkor úgy éreztem minden önbizalmam elszáll, rettegek és inkább feladnám az ismeretséget vele csak ne kelljen félnem. Ez a dolog annyira kikészít. Úgy érzem sosem szabadulok tőle. És ezzel az a baj, hogy ha valaki megtudja még ha jófej is és nem hozza fel, de tudom hogy lenézne emiatt, nagyon nevetséges gúny név. Nem tudom hogyan küzdhetem ezt le. Ha kiállok mindenki elé és elmondom mint probléma szerintem nem segítene. Megértenék de annyira nevetséges, hogy nem vennének komolyan. Legszívesebben elszöknék az egész elől, új életet kezdve.

Valakinek volt hasonló? Mit tanácsoltok?

2017. okt. 16. 10:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elmennék pszichológushoz. Szerintem egy pár alkalmas beszélgetés alatt helyre tudnád tenni magadban ezt a dolgot. Komolyan, aki ért hozzá, pikk-pakk megtalálja,mit kérdezzen,hogy miközben a válaszon gondolkozol,helyrekattan az agyadban a problémás dolog. Nekem legalább is ilyen feelingje volt,pedig elég szkeptikus voltam. Mindenestre ne hagyd, hogy akár még egy percet is megkeserítsen az életedben néhány múltbeli kis szxrházi sértegetése. Sok sikert!
2017. okt. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!