Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen régebbi videókról?

Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=tPi2kfTP4b0 / https://www.youtube.com/watch?v=vYotacNMZU4 / https://www.youtube.com/watch?v=pGDO5OzIHX4 Ahogy nézem ezeket a videókat, olyan érzésem van, hogy akkor még szinte senkit nem érdekelt, hogy például pattanásos vagy, ilyen vagy, olyan vagy.

2017. júl. 10. 17:12
 1/8 anonim ***** válasza:
21 éves voltam. Még nem volt mobil és számítógép. Nem volt ekkora forgalom, ennyi autó. Lassabb/ természetesebb volt a világ, nem volt ennyi retardált életképtelen fiatal. Az emberek nem a szobában ültek a gép előtt chatelve, hanem kimentek a szabadba... Nekem ez jut az eszembe.
2017. júl. 10. 17:22
 2/8 A kérdező kommentje:
De most már te is a gép előtt ülsz, nem?
2017. júl. 10. 17:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Sokkal nyugodtabbak az emberek mint most.
2017. júl. 10. 17:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 94-ben születtem. Ohh köszönöm, a videó eszembe juttatta hogy milyen király volt 0 évesnek lenni.

Amúgy Szeretem ezeket a régi videókat nézegetni, beleértve a saját családi videóinkat is, ahol még a zsiguli meg a trabi volt a menő, idióta frizurája volt mindenkinek, nem butította el az embereket a sok reklám, bár tv már akkor is volt, csak nem volt ekkora kínálat a boltokban és nem nyomatták ennyire a reklámokat. És szabadabbak voltak az emberek, mi is rengeteget jártunk állatkertbe, kirándulni stb. most meg mindenki csak itthon ül és tv/tablet/ internet

2017. júl. 10. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugodtabbak és sokkalta rendesebbek. Egészen figyelemreméltóan mások. Az ember azt hinné, hogy a kényelem és a számítógép meg a technika elterjedésével talán kicsit javul a társadalom. De hihetetlen, hogy pont ellenkezője tapasztalható. Én azt mondom, ha most minden visszaesne az akkori időkre, már nem lennének olyanok az emberek, akkor sem lennének már olyanok. Szerintem nem csak a technika okozza ezt. Nem kellett ennyire megfelelni mindenkinek. Nem kellett 500 baráttal tartani a kapcsolatot, és ha valamelyikre nem írtál rá egy hete, akkor nem érezte megsértve magát. A külsőségekben is elfogadóbbak voltak. Azt hittem mostanra javult a helyzet a régebbi világhoz képest, de úgy látom nem.
2017. júl. 10. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
#4 Azért a trabant meg a zsiguli nem kéne vissza. Lassúak voltak, iszonyat környezetszennyezők és egészségkárosítók. Van néhány jó hatása a modernizációnak, pl a természetvédelemmel kapcsolatban meg nőtt az élethossz és javult az egészségügy. Ezenkívül nem lett sokminden jobb. Valami belengi a jelent, és mintha a ráülepedne valami a világra.
2017. júl. 10. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Az igaz, hogy valami belengeti a világot, és ennek köze van hogy az egészségügy iszonyatos módon visszafejlődött. Minden szart átvettünk nyugatról, a jót nem! Ebben az időszakban volt, ( kb 92-93) hogy bedagadt a térdem, felmentem az sztk-ba, nem voltam bejelentkezve, nem volt beutalóm sem! Az orvos kijött és szépen megkértem, hogy legyen kedves csak egy futó pillantást vetni rá, mert nagyon fáj és szeretnék dolgozni menni hétfőn ( ez egy pénteki nap volt) és krémet, vagy gyógyszert írni és már itt sem vagyok. Megvizsgált mondanom sem kell azt mondta, hogy ezzel nem megyek dolgozni hétfőn ágynyugalom stb. Most hónapokat kell várni az ortopédián, reumatológián, de még egy szívvizsgálatra is. A maszek orvosok meg 10-20 000-et elkérnek gy konzultációra, amiben még nincs bent a röntgen, stb...

A másik soha ennyi depressziós, pánikzavaros ember nem volt. Virágzik a gyógyszermaffia. Boldog boldogtalant tömik a nyugtatókkal és az antidepresszánsokkal. Kevesebb az idő a betegre, jóformán 3-5 perc. Stressz van, rengeteg beteg ember. A leszázalékolást vissza veszik (én is érintett vagyok), még azt is visszahívják felülvizsgálatra, akinek fél lába van. Az egyik ismerősömnek fél lába van. Mozgássérült kerekesszékkel jár, amit a saját pénzéből fizetett, mert megvonták az egészségügyi kártyáját. Csendes népirtás van.

2017. júl. 10. 18:28
 8/8 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Amúgy nekem is tetszett a régi világ, már amennyit én láttam belőle gyerekként. Sokkal hosszabbnak tűntek a napok, tartalmasabbnak az élet. Visszanézve régi képeket elfog a nosztalgia és más felnőttként a modern világ.

A külsőségekről nekem az jut eszembe, hogy olyan 18 évesen kezdtem el aktívan chatelni. Sokkal nyitottabbak voltak a lányok, szereztem sok ismerőst, és akik bírtak azok nem léptek le ha elküldtem magamról egy képet. Sőt, eleinte szinte csajok írtak mert ismerkedni akartak ismeretlenül.

Aztán ez elkezdett alább hagyni, manapság meg ott tartok hogy évek óta semmi. Vagy 2 éve az ilyen Tinder, Badoo oldalakat is feladtam mert 100% húspiac az egész, senkit nem érdekel ki vagy ha nem nézel ki jól.

2017. júl. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!