Van köztetek olyan, aki szinte sosem volt ideges?
Figyelt kérdés
Meg lehet tanulni a stresszmentes èletet?2017. okt. 15. 18:15
1/4 anonim válasza:
Nem lehet elfojtani az érzést, hogy ne érezd, ezt az életmódoddal tudod befolyásolni, pl. kerülöd az olyan helyzeteket, amelyek stresszt okoznak, idõnként kéred mások segítségét, nem pörögsz túl egy problémán, nem fókuszálsz a negatív dolgokra. Kevésbé stresszes lehetsz attól is, ha hozzászoksz a problémákhoz, mindennaposnak látod õket és nem úgy fogod fel, mint "ajjaj istenem, hogy történhet ez pont velem??"
2/4 anonim válasza:
Hónapokkal ezelőtt voltam utoljára ideges, és akkor is rövid ideig tartott.
Meglehet tanulni.
3/4 anonim válasza:
Én nem nagyon szoktam az lenni, még melóban is ritkán, csak ha már tényleg olyan a helyzet, itthon a családtagok fel tudnak húzni mondjuk - sajna még szülőkkel vagyok, nem gyűlt még össze elég pénz saját lakásra - na ők könnyen kihoznak a sodromból a hülye hisztikkel. De amúgy ja, meg lehet tanulni stresszmentesen élni, csak kell az önkontroll is hozzá :) 32f
4/4 Unikornispata válasza:
Szerintem nem lehetséges,de ha mégis,akkor sem ajánlott,hiszen az elfojtás lelki problémákat szül,ami még testi tünetekben is megnyilvánulhat.Egyik rosszabb,mint a másik...A stresszmentes élet sem azt jelenti,hogy SOSEM billensz ki a harmóniából,hanem hogy nem aggódsz minden jelentéktelenségen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!