Van köztetek olyan, aki régen szeretett moziba járni, de ma már nincs kedve beülni szinte semmire?
Az tény, hogy most már kevesebb jó film van.
Igazából 2002 felé állt be az egész.
Sok a túlhájpolt szar. Viszont én moziba soha nem azért mentem, hogy nagy filmeket nézzek, hanem akciófilmet, horrort.
Én. Azzal megbirkóznék, hogy munkámból adódóan utálom az embereket.. De hogy a taknyos tini rugdossa a székem..vagy anyuka együtt énekel a szereplőkkel mellettem.. Vagy a kis színészkedő ribik , akik társasággal mennek, végig sikítozzák a filmet mert ez menő. ...ezeket már nem birom elviselni.
24n
Amikor gyerek voltam, volt egy extra varázsa. Most már kevésbé érzem ezt a dolgot. Ettől függetlenül szívesen mennék sokszor moziba. Mindenki szidja a filmipart, de évente azért kijön jó pár komolyabb film a multiplexekbe, plusz van jó pár művészmozi is. (De a cgi orgiák is lehetnek jók, ha épp szimplán kiakarja kapcsolni magát az ember másfél órára.) Sajnos idő és pénzhiány miatt, évente kb. 2-szer megyek filmekre.
Ami engem nagyon zavar az egyik általam látogatott moziban, hogy nagyon szűk a hely és megfájdul a térdem kb. 1 óra után.
A gyökér embereket úgy a legkönnyebb elkerülni, hogy nem az első vetítésekre megy az ember. Felénk sokszor csak max. 5-10 ember van a filmeken, premier után 1-2 héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!