Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek az autistákról?

Mi a véleményetek az autistákról?

Figyelt kérdés
.
2017. okt. 15. 14:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Vannak azt kész.
2017. okt. 15. 14:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen vélemény? Értelmetlen a kérdés. Az autisták nem maguknak választják ezt az állapotot, így véleményem se lehet.

Annál inkább van arról, ahogy az átlagember kezeli ha autistával találkozik. Sajnos a legtbben még mindig képtelenek elfogadni, szegényeket egész életükben végigkiséri egyfajta kirekesztés, ami ellen tenni kellene, már általános iskolában, biológia óra keretein belül meg kellene ismertetni velük ennek az állapotnak, és az összes hátrányos megkülönböztetést eredményező állapotnak a mibenlétét.

Az én gyerem integrált játszóházba jár, együtt játszik fél éves kora óta autistákkal(természetesen enyhe spektrumzavarosok), down szindrómásokkal, testi fogyatékosokkal, vakokkal, siketekkel, és neki az a természetes, hogy ők is ugyan olyan gyerekek, ugyan úgy lehet velük játszani, csak kicsit jobban oda kell rájuk figyelni, de nem mások.

2017. okt. 15. 14:44
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Neked mi a véleményed a rákos emberekről?
2017. okt. 15. 15:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Találkoztam velük, különleges embereknek vélem őket és van mit tanulni tőlük.
2017. okt. 15. 18:07
 5/13 A kérdező kommentje:
köszönöm minden kedves magyar válaszolónak
2017. okt. 15. 18:09
 6/13 anonim ***** válasza:
Az autizmus a bamba nézés+ nyálcsorgás szintjétől az aspergerig terjed. Egy ilyen szélés csoportról milyen véleményre lehetsz kiiváncsi? többségüknek 2 füle van. kb ennyi a hasonlóság.
2017. okt. 15. 18:14
 7/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak.

Az autisták pont hogy kerülik a szemkontaktust.

2017. okt. 15. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:
29%
Igen, a szemkontaktus kerülés = bamba nézés.
2017. okt. 15. 18:20
 9/13 A kérdező kommentje:
A bamba nézéshez köze nincs.
2017. okt. 15. 18:54
 10/13 Metionin ***** válasza:
Emberfüggő, ahogy minden más is. Én aspi vagyok, a fejlesztések, rendezvények stb. miatt sokféle autistával találkoztam már. Van köztük, aki rettentően idegesít, van semleges és van akit kifejezetten kedvelek. Pont mint a nem autisták között.
2017. okt. 15. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!