Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vélemények erről: hogy az a...

Vélemények erről: hogy az a "stílus", ami most uralkodik nők körében, kb.60 éve csak az utcai prostituáltaknak való viselet volt?

Figyelt kérdés
...aztán az úgymond rendes nők meg csak néznek, hogy miért fordul mindenki után a párjuk. Azt mondanám, mindenki öltözzön úgy, ahogy ő is elvárná, hogy más nők a párja környezetében kinézzenek.

2017. okt. 14. 15:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem neked ez miért fáj. Szerintem Budapesten is ránézésre meg lehet mondani ki melyik "kasztból" származik.

Ugyanez megvan férfiban is. Bokavillantó feszes cső naci, tapadó kabát, benyalt haj. Na ők összeillenek az általad említett női réteggel és ennyi.

Nem gondolom, hogy általánosítani kéne, elég sokszínű ez a város ehhez.

Sokan túlzásokba esnek, ez tény, de ki vagyok én hogy megmondjam hogyan öltözködjenek?

2017. okt. 15. 09:27
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem mondom meg, hogy öltözzenek...csak véleményemet írtam le. :)
2017. okt. 16. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!