Mi baja van az olyan embereknek, akik nem beszélnek senkivel?
Teljesen megértelek! :O Én is nehezen küzdök meg a stresszel, a rossz hangulattal, az egész napomra rányomja a bélyegét, nem vagyok ugyanaz az ember, aki előtte voltam és ez borzasztóan zavar. Most is már gyomorgörcsöm van a holnap miatt és csak azt mondogatom magamnak, hogy csak ezt a hetet bírjam ki. De igazából jó lenne legalább még ezt a hónapot. Nem akarom feladni emberek miatt, ha egyszer szeretem csinálni. :(
Kitartást Neked!
7-es
Tökéletesen leírtál engem. És hogy válaszoljak is.
Azért van ez pl nálam , mert az emberi társaságban többnyire szorongok és ha akarnék se mernék senkihez sem szólni, ne hogy valami hülyeséget mondjak vagy ilyesmi. Meg nem nagyon szeretem a nyüzsgést és azt a sok embert egy helyen. Jobban érzem magamat a saját kis világomba bezárkózva, csendben egyedül. Néha persze jó lenne ha lenne legalább egy barátom akivel csinálhatnék baráti dolgokat. De aztán rájövök hogy semmi értelme nem lenne, mert nem létezik igaz barátság. Az emberek jönnek és mennek. És ennyi.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!