Az önbizalomhiányos magukat, , selejt"-nek valló emberek hol vannak?
Én bent ülök a házban, messze minden falutól. Bár nem tartom magam selejtnek, de csak mert erősen kerülöm ezt a témát, az én kritikus énemmel durva lenne, anélkül is jó ötletnek tűnik a halál, de még ahhoz is béna vagyok :D
A többiekkel nem tudom, mi van. De nem hiszem, hogy az önbizalomhiányos vagy csak magukat semminek tartó embereken ez látszik is. Rajtam nem látszik még sok év krónikus életképtelenség után sem (nem is értem, hogyan élek még, de makacs vagyok, az optimizmusomat nehéz, a tartásom maradékát lehetetlen tönkrevágni. határozottan s nem minden reményt feladva süllyedek a mocsárban).
Budapesten sem szépek az emberek, én nem így láttam. Ki ilyen, ki olyan. De a szépség kissé relatív, az emberek pedig elég idiótán képesek magukat s az életüket látni, kicsit sem reálisan.
ilyenekkel van tele Budapest
szerintem pár megállóval továbbmentél...
nem valami "hálivút" mondtak be ahol leszálltál?
# 4 Hú az arcom hasonlít a képen linkelt emberkéére, de más tulajdonságokban, teljesen az ellentéte vagyok.
De ettől függetlenül, még selejtnek tartom magam, és Budapesten is gyakran megfordulok. Lehet még nem találkoztunk. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!