Hogyan dolgozzam fel ezt?
Szia.
Figyelj a világ elég régóta ilyen. 10 éve is ilyen volt, előtte se volt sokkal jobb. Próbálj meg nem másokkal törődni. Légy büszke arra, hogy te nem vagy ilyen.
Egy 28 éves lány
sajnos ilyen fos világban élünk.... és mi lesz még ezek után.
Én is érzékenyebb vagyok, megcsaltak már, kihasználtak, hülyének néztek, eldobtak és elhagytak. Kiégtem de azóta, nem érdekel kb semmi bár ez rosszabb mint a halál de valakinek ez jut. 24F
Én is elég érzékeny ember vagyok, régebben mindig nagyon megviselt bármi rossz, ami a világban történt (nem feltétlen velem). Egy jó barátom mondta, hogy tanuljak meg különbséget tenni a szimpátia és az empátia között.
Együtt érezhetek valakivel, de nem kell fölöslegesen más kínján szenvednem, mert az senkinek sem tesz jót.
Szóval gondolj erre, hogy a világon sok dolog nem jó, viszont rengeteg dolog meg kifejezetten csodálatos, és az égvilágon semmire nem mész azzal, ha csak keseregsz (másoknak ezzel nem lesz jobb, sőt, még neked is sz-r lesz, de a reakciód miatt, még lehet a környezetednek is), szóval próbálj meg inkább a jó dolgokra figyelni. , azokat élvezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!