Vagdosás. Mit tehetnék?
Vagdosom magam, mivel megnyugtat, és imádom a vért.
Tudom hogy abba kéne hagynom, de egyszerűen nem megy. Mindig találok rá valami okot, emellett fel is izgulok tőle.
Ráfüggtem teljesen. Most már ez egyfajta pótcselekvés nálam. Próbáltam mással helyettesíteni, de eredménytelenül. Hogy tudnám mégis abbahagyni?
Köszönöm az értelmes válaszokat!
A kamaszpanasz.hu-t ismerem köszönöm, nincs szükség onnan kimásolt szövegre. Ellenben a tapasztalatok alapján válaszoló emberek hozzászólását nagyon értékelném:)
L
Majd amikor meguntad a vagdosást, és rájössz hogy totál szétcseszted vele a tested, majd akkor fogod bánni, hogy ezt csináltad. Én is csináltam régen sajnos, szégyellem is keményen, és nem valami jó dolog az, ha nem tudod levenni a 40 fok melegbe nyáron a pulóvered, hogy nehogy meglássák, vagy csak gondolj arra hogy mit fog szólni hozzá a majd a párod.. Előbb-utóbb a szüleid is megfogják tudni ezt, és hidd el hogy fogod bánni majd akkor ha hetekre, vagy esetleg hónapokra bekerülsz miatta a pszichiátriára.
Jobb ha befejezed, sehova nem vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!