Lefogyjak, vagy maradjak kövér, ha nekem az evés élvezete is legalább ugyanolyan fontos, mint az, hogy szépen nézzek ki?
110 kg vagyok.
Én jól ismerem magamat, és tudom, hogy nekem a belső dolgok, és érzések is legalább olyan fontosak, mint a külsőségek.
14 ébes vagyok ezért néha rágondolok lehet mégis ki kéne próbálnom milyen az élet vékonyan... de már kényszeres evésrohamaim vannak. Mit tegyek? Melyiket válasszam?
Atyaisten😳😳😳
En 14 évesen vagyok 55kg és ígyis diétézok és naponta-kétnaponta 20 percet futok 8-9km/h-val
Egyél jókat és fogyj le, akkor is, ha a kinézeted nem fontos számodra. Az egészséged legyen az. Én hedonista vagyok, nagyon szeretem a hasamat s nyilván nem akarok sanyarú diétán és gyógyszeren élni s gurulni pár évtized múlva, mert tönkretettem magamat. Egészségesen jókat akarok enni még sokáig :D Ezt ajánlom neked is, találd meg a számodra jó, élvezetes, egészséges életmódot.
A kényszeres evésroham nem egészséges, az tuti.
S nem is érintettem a kérdést, hogy 14 évesen 110 kg az eléggé életveszélyesen hangzik. Mi lesz később?
Ha komoly a kérdés s tényleg ennyi vagy, ne gondolkodj, válts életmódot, akár kérj segítséget, ne gyilkold magad.
90kg voltam 15 évesen, aztán 20 évesen meg 130. Világéletemben kövérként éltem, párkapcsolat nuku, önbizalomhiány, állandóan fájtak a lábaim, nehéz volt felmenni a lépcsőn...sz...r volt...
55kg fogyás után sokkal jobban érzem magam. Szerintem fogyj le. Én se mondtam le semmi ételről, csak tartok mértéket. Még a mekibe is benézek heti 1x, pizza, haverokkal ebéd, kávé, néha csoki...
Nem kell cölibátust fogadnod akkor sem, ha lefogytál.
Viszont amíg eléred a súlyod, addig figyelj oda és tényleg iktass ki minden cukros lisztes dolgot + mozogj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!