Nem akarok dolgozni, de kell a pénz, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elegem van, nem akarok robotolni. Nagyon sok csicskamelóm volt már, pedig fiatal vagyok. Belefáradtam már. Undorodom a vendéglátástól, gyárba nem szeretnék menni. Nem tudom mit tehetnék. Hiába tanulok, mire megtérül az még sok év. Azt szeretném csinálni amit szeretek. De muszáj szenvedni.... miért élünk? Ezért? Az emberek nagyon kis százaléka csinálja azt amit szeret. Valakiknek MUSZÁJ elvégezniük a piszkos munkát, nem tart még ott a világ hogy robotok dolgozzanak, így a mi életünk megy el a szenvedésre. És a legidegesítőbb, hogy lenéznek ezért. Nem merem senkinek mondani, de egyszerűen NEM SZERETNÉK DOLGOZNI.2017. okt. 6. 17:17
11/17 anonim válasza:
Ez nekem is megfordult a fejemben még jó régen, aztán komolyabban első osztálytalálkozón, ahol a nagyképű gyerek előadta, hogy ő a király, mert ő vitte a legtöbbre 4 év alatt - mert apuci vett neki mercit, meg ad neki havi 300 ezret, meg vett neki egy lakást, amit szobánként kiad a haverjainak, és olyan nőknek akiket éppen... na igen, ő nem dolgozik, csak csinálja, ami jólesik.
12/17 anonim válasza:
En is mindig azt szerettem volna dolgozni ami a hobbim es igy is lett. De az almokert kuzdeni kell! Ha nem vagy hajlando es gyerekes kotelessegmentes majom akarsz lenni akkor mindig csicska meloid lesznek. Azt vettem eszre hogy az, aki a legkevesbe szeret dolgozni csinalja a legkulibb melokat... ezen filozz el... hogy vajon miert igy van? En szeretek dolgozni. Hajtok ezerrel, ez az eletem, es evrol evre jobb korulmenyek kozott dolgozom tobb penzert. Na de ahhoz hogy ezt megtehessem es akkor dolgozzak amikor akarok kvazi sajat magam fonoke vagyok duplan annyit kell dolgozni mint annak aki bejar valahova, utalja a melojat, szidja a fonoket es csak kesereg. Probald meg megszeretni a munkat. Mint azt a tevekenyseget ami a celjaidhoz kell. Meglasd hipphopp ugralsz elore a celjaidban.
13/17 anonim válasza:
11-es. Azt a sracot sose irigyeld. Csak latszolag jo neki. Amigy valoszinuleg egy buta onzo hulyegyerek lehet aki igazabol nem is erti a vilagot. Az a srac nem boldog. Minel inkabb mutatja valaki kifele mekkora kiraly mindene annal inkabb gyanus hogy ott valami nem stimmel. Aki boldog, az nem dicsekszik. Csak az akinek valami hianyzik az eletebol de van valamilye ami esetleg a tobbsegnek nincs ezzel igazolva maganak hogy igazabol o is valaki. Kozben egy nulla. Az enber akkor erzi magat a legkiegyensulyozottabban ha valami hasznosat tesz, dolgozik vagy alkot. Aki csak el bele a vilagba (mert megteheti - de nem hasznalja ki magasztosabb celokra) az idejekoran lelkibeteg lesz.
14/17 anonim válasza:
Olvasd el e könyvet: Gazdag papa, szegény papa
15/17 anonim válasza:
EGYETÉRTEK VELED!!! Én gyűlölök nap mint nap felkelni, és bemenni a retkes munkahelyre a nyamvadt emberek közé... egyszerűen gyűlölöm az egészet... emiatt már magát az életet is megutáltam, mert végül is ebből áll az egész szarság... undorodom a létezéstől is...
16/17 Sssaszem válasza:
Bezzeg, akik otthon dolgoznak, milyen jó dolguk van mi?
17/17 Sssaszem válasza:
Kedves Kérdező! Akkor olyan szakmát válassz, amit élvezel, szereted csinálni és akkor máris nem lesz munka a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!