Miért zavarja az embereket, ha valaki nagyon kivágott felsőket hord nagy mellel?
az ilyen ostoba csajok szoktak csodálkozni, hogy meg akarja mindenki őket dugni, meg megerőszakolják őket
direkt felhúzza a férfiakat és vannak olyan ösztön állatok akik nem tudnak maguknak megálljt parancsolni az ilyen ingerekre...
mind2 ostoba
ha mutogatni akarod magadat menj strandra :)
"az ilyen ostoba csajok szoktak csodálkozni, hogy meg akarja mindenki őket dugni, meg megerőszakolják őket
direkt felhúzza a férfiakat és vannak olyan ösztön állatok akik nem tudnak maguknak megálljt parancsolni az ilyen ingerekre... " Hát engem akkor támadtak meg, amikor egy fekete szövetkabát volt rajtam meg pulóver és gatya csizmával...
Nekem a exbarátom mondta meg az anyukája, hogy hordjak kivágott felsőket, mert "mutassam meg amim van". Nem hordtam persze. Én utálom a kivágott felsőket magamon, eleve már azért célpont vagyok, mert nagy a mellem.
Én nem utálom, ha valaki kivágott felsőt hord, nekem kényelmetlen lenne.
engem nem zavar, ő olyan alacsony önértékelésű, hogy csak a melle kidobásával hiszi azt, hogy valaki.
Holott még nagyobb senki :D
Engem futócuccban is megnéznek a férfiak, nem kell ahhoz kitenni semmimet.
Engem nő létemre nem zavar, ha neki így jó, hát tegye ki a melleit :)
Ellenben messzire el szoktam kerülni az ilyen fajta nőket - nem csak a nagy, hanem a kis mellűeket is -, mert általában az ilyen öltözet heveny önértékelési problémáról árulkodik, de ha arról nem is, semmiképp nem egy stabil egóról.
Az ilyen emberek kivétel nélkül alám szoktam tenni irigységből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!