Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti szeretetik az embereket?...

Ti szeretetik az embereket? És ha igen, akkor mit szerettek bennük?

Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, de csak azt aki kedves, akivel jót lehet beszélgetni. aki rosszindulatú vagy beképzelt, azt utálom
2017. szept. 4. 11:04
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem, mit szeressek bennük?

Törtető, lehúós a 95%-uk. Bájologni utálok, az őszinteséget ők nem díjazzák... nincs miről beszélni.

2017. szept. 4. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Az összeset? Nem :)

Úgy általában sokszor elborzadok, hogy milyen emberek léteznek a Földön. Pl. akik másokat bántanak, kínoznak, stb.

De a szűkebb és tágabb környezetemmel nincs bajom.

Pozitív vagyok ilyen szempontból. Nem feltételezem rögtön a rosszat másokról. Próbálok megérteni másokat, hiszen szinte mindenki már átment rossz dolgokon.

2017. szept. 4. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
Én próbálom a szükséges minimumra korlátozni az emberi kapcsolataimat. Vannak embertípusok akiket egyenesen kiírtanék. A többivel meg csak simán nem szeretek foglalkozni. Jól érzem magam egyedül. De én ilyen vagyok és kész..Kevés ember van akiket becsülni tudok. Őket őszinteségük, korrektségük, kitartásuk miatt tudom szeretni.
2017. szept. 4. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Elnézést, nem akarok kötekedni, de a kérdés totál úgy hangzik, mintha a kérdező nem tartaná magát embernek. :]

Ha én most azt írom, hogy nem szeretem az embereket, akkor magamat sem szeretem, hiszen én is az vagyok. :D

Az meg, hogy mit szeretünk bennük, hát...minden egyes ember a világon más és más, nincs két egyforma, általánosítani nem igazán lehet.

2017. szept. 4. 12:31
 6/8 yoshimitcu ***** válasza:
50%
Utálom őket mint a xart.
2017. szept. 4. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Kb mindenkit gyűlölök. Kivéve azt aki tett azért hogy ne gyűlőljem.
2017. szept. 4. 15:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés: alapvetően nem.

Azonban ha jobban megismerem, és valami szimpi benne, akkor nagyon tudok ragaszkodni az adott személyhez, amivel be is zárul a kör, mert egyben el is marom magam mellől.

Nekem a stílus a fontos, ezután a külső.

2017. szept. 4. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!