Ti szeretetik az embereket? És ha igen, akkor mit szerettek bennük?
Nem, mit szeressek bennük?
Törtető, lehúós a 95%-uk. Bájologni utálok, az őszinteséget ők nem díjazzák... nincs miről beszélni.
Az összeset? Nem :)
Úgy általában sokszor elborzadok, hogy milyen emberek léteznek a Földön. Pl. akik másokat bántanak, kínoznak, stb.
De a szűkebb és tágabb környezetemmel nincs bajom.
Pozitív vagyok ilyen szempontból. Nem feltételezem rögtön a rosszat másokról. Próbálok megérteni másokat, hiszen szinte mindenki már átment rossz dolgokon.
Elnézést, nem akarok kötekedni, de a kérdés totál úgy hangzik, mintha a kérdező nem tartaná magát embernek. :]
Ha én most azt írom, hogy nem szeretem az embereket, akkor magamat sem szeretem, hiszen én is az vagyok. :D
Az meg, hogy mit szeretünk bennük, hát...minden egyes ember a világon más és más, nincs két egyforma, általánosítani nem igazán lehet.
Nehéz kérdés: alapvetően nem.
Azonban ha jobban megismerem, és valami szimpi benne, akkor nagyon tudok ragaszkodni az adott személyhez, amivel be is zárul a kör, mert egyben el is marom magam mellől.
Nekem a stílus a fontos, ezután a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!