Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, ha ezért nem merek...

Normális, ha ezért nem merek költeni magamra?

Figyelt kérdés

Sajnos egy fogorvos szándékosan tönkretette két fogamat is, amiket most ki kell húzni, és implantátumot tenni a helyére.

Mindkettő hátul van, nem látszik. A hidat az új fogorvosom nem javasolja, mert két egészséges fogat kéne hozzá tönkretenni. Kihúzni nem akarja addig, ameddig nincs meg a keret a pótlásra, mert bedőlhet miatta a többi jó fogam.

A gond már csak az, hogy a fogpótlás rettenetesen drága, én meg diákmunkán vagyok.

Ha 10 hónapon át félretenném a teljes fizetésem, na akkor talán összejönne egy implantátumra. Illetve a többi fogamra (4 darab), amiben tömés van, azokra is korona kell, mert a tömés nem egy életre szól.

Mindig lelkifurdalásom van, ha veszek magamnak valamit, mert az a pénzt a fogaimra is félretehetném.

Ésszel tudom, hogy az a havi 3-4000Ft nem visz közelebb, a tisztálkodószereket, sminkeket meg meg kell venni, ha új ruhát emiatt már nem is veszek.

Viszont úgy érzem, hogy hiába áldozok magamra, ha amugy a fogaimat meg korrigálni kell (akkor is, ha be van tömve, és nem látszik)

Megoldás?

L

2017. okt. 4. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért kell korrigálni, ha nem látszik?
2017. okt. 4. 11:10
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindkettő gyökérkezelve lett, de rosszul, ezért.

Nem lehet sajnos újracsinálni, a fogorvos szerint nem lenne értelme, és nem is lenne ingyen megismételni ugyanazt a beavatkozást.

2017. okt. 4. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Szándékosan tette azért,hogy keressen rajtad?Biztos nincs más megoldás?Nem lehetne rezecióval menteni a fogat?Úgy tudom vannak olyan rendelők ahol lehet részletre fizetni.Esteleg próbálj meg utána járni.
2017. okt. 4. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen sajnos.

Egy másik páciens fel is jelentette valamiért, hallottam.

Nincs más megoldás sajnos, az orvosom már vázolta a lehetőségeket.

A részletfizetést azért nem vállalnám be, mert ha történik valami (elvesztem a munkám), akkor nem tudok tovább fizetni, és akkor megint bajban vagyok.

2017. okt. 4. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Megértem a helyzetedet.A részletfizetésnek sajnos vannak rizikói.Magán orvos csinálta ezt?
2017. okt. 4. 13:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha rossz/gyulladásban van a fogad, az később komolyan kihathat az egészségedre (szívproblémák, termékenység). Megértem, hogy takarékoskodnál, de szerintem ezt nem lenne szabad hagynod. Ha tényleg ezt tette a fogorvosod, készíttess jelentést az új dokival és perelj! Sokan szakosodnak ilyen esetekre, és előre fizetned sem kell.
2017. okt. 5. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!