Hogy segitsek neki kikupalodni?
Van egy ferfi ismerosom/haver(?), akinek szeretnek segiteni. Jolelku gyerek, intelligens es ugy ahogy kommunikativ, de kb. egy lecsuszott alkoholista kinezete van, ami egy meggyotort lelekkel parosul. Szeretnem, ha vegre talalna maganak egy olyan not aki megbecsuli es valoban imadja kivul-belul. Mar felhoztam neki pl. a sportot, es dijazta az otletet, de megakarom valtoztatni a kulsejet is az elonyere(10 eves polokba rohangal, a rovid gatyahoz lakkcipot vesz fel...szoval na, nem b*zit akarok belole csinalni, csak normalis embert). Jar pszichologushoz, de szerintem neki mas is szukseges, mert alapjaraton a belso enjet is fejleszteni kene es az egesz hozzaallasat a vilaghoz, meg a nokhoz is( sokszor tul nyalas, maskor meg egy bunko paraszt).
Ti mit gondoltok? Mivel tudnek segiteni szerintetek? Lassan vagy gyorsan haladjak vele?
22/N, O meg 28/F
Szerintem a kinézeten lehet gyorsan változtatni. A hozzáállásán már kevésbé, ahhoz több idő kell még ha szeretne is változni. Arról nem írtál viszont, hogy ő mennyire szeretne változni.(bár ha jár pszichológushoz biztos látja, hogy nem jó így)
Remélem segítettem valamicskét, hátha valaki tud majd még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!