A szépségversenyeken miért nem szép a lányok nagy része?
Figyelt kérdés
A krémek krémjének kellene ott lenni, de csupán elvétve akadnak tényleg szépek.2017. szept. 28. 16:41
11/14 anonim válasza:
Azért mert mindenkinek más az izlése a szépségverseny innentöl értelmetlen.A divatban a melegek vannak többségben ezért nem lehet már lassan jó ruhát venni egy boltban.Amin nincs márka nagy betükel kirva vagy nincs szivárvány szine .
12/14 anonim válasza:
Jaja, ráadásul mind egyforma, tucatcsaj, nulla egyènisèg.
13/14 anonim válasza:
Én akkor néznék meg egy szépségversenyt is, ha nem lenne engedélyezve a sminkelés...
Mert ezen a vonalon haladva egy viaszbábút is kitehetnének, hisz abból is bármit ki lehet hozni, hogy úgy nézzen ki mintha élne... arcra meg főleg, hisz sokszor a sminktől még a bőrük sem látszik a lányoknak.
14/14 anonim válasza:
Egy ilyen kérdésen én is gondolkoztam .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!