Hogy lehet hogy egy kopaszodó hájpacninak szép és jó nője van nekem meg aki se nem vagyok dagadt a fogaim tökéletesen egyenesek és normálisan nézek ki, nem jut nő és elhajtanak? MIÉRT? 20f
Ezt a kérdést olvasva, én is inkább a "kopaszodó hájpacnit" tartom szimpatikusabbnak. Első dolog az, hogy nem kellene nekem egy olyan férfi, aki ennyire el van szállva a külsejétől. Másik meg az, hogy olyan férfi sem kellene, aki másokat lenéz csak azért mert nem születtek tökéletes testi adottságokkal.
22/N
Hol vagy te, Kérdező, amikor az itteni bolhák azon pattognak, hogy csakis és kizárólag a milliárdos, kockahasú görög márványszobroknak lehet nőjük? :/
Amúgy segítene, ha ehhez az egész párkeresés dologhoz úgy állnátok hozzá, mint ahogy a magányos emberek a barátkereséshez: önvizsgálattal, hogy mi lehet a baj veletek, nem pedig pökhendiséggel, hogy márpedig nektek alanyi jogon jár egy másik emberi lény társasága, hiszen vannak jó tulajdonságaitok is.
kérdező: én egy kopaszodó, pocakos figura vagyok, viszont jó a stílusom, meg tudom nevettetni a nőket plusz szórom rájuk a pénzt, nagyon jó csajaim voltak/vannak
de nem a külső a lényeg a nőkben sem, csak szólok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!