A harmincas nőket miért írják le?
Nincs rád tetoválva, hogy 29 vagy 32 vagy-e:-) Vannak bombázó harmincasok, negyvenesek, akik után megfordulnak az utcán, és vannak elhanyagolt, gusztustalan tizenévesek is.
Egyébként szerintem a harmincas nők abból a szempontból akár előnyben is lehetnek (nagy általánosságban), hogy egzisztenciálisan jobb helyzetben vannak, többet megengedhetnek maguknak kozmetika, öltözködés, egyebek terén, mint egy tinédzser. Jobban oda is figyelnek magukra ebben a korban, pozitív a kisugárzásuk (ismétlem, nagy általánosságban:-)). Ez többet számíthat, mint a születési dátum. Más kérdés, hogy mivel öntudatosabbak, talán jobban meg is válogatják, kinek adnak esélyt.
Íme a véleményem:
"KÖSZÖNJÜK, EMESE!"
31 éves nő vagyok, huszonévesek társaságában is megállom a helyem,sőt.. max 25 évesnek néznek, pedig ráncosodik a szemem alatt a bőröm. A gyerekek (névérem gyermekei és ovis/sulis társaik) imádnak, el tudok velük jétszani, le tudok ereszkedni a szintjükre, és még jól is esik. Sosem éreztem magam 30 éven felülinek!
"Ha eléri a harmincas kort a nő,akkor már nem kell a pasiknak"
Azoknak biztos nem, és talán jobb is,akik még ilyen oldalakon is könyörögnek a bikinis képeidért,és arra verik a faxukat, mikor a szépség divat oldalon a tini csaj pontoztatja magát. Ezek a férfiak sose voltak megbecsülve, és 50 évesen még mindig álmodoznak, hogy nekik majd egyszer egy feszes bőrű, max 25 éves, tipitopi, fullos csajuk lesz! Álmodik a nyomor.. :D
Ja, és kb ugyannnyi huszonéves talál meg, mint harmincas vagy negyvenes...
Ki írja le? :) A sok hülye esetleg
'Ezek a férfiak sose voltak megbecsülve, és 50 évesen még mindig álmodoznak, hogy nekik majd egyszer egy feszes bőrű, max 25 éves, tipitopi, fullos csajuk lesz! Álmodik a nyomor.. :D "
Ennél jobban nem is lehetett volna megfogalmazni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!