Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet hogy egy kopaszodó...

Hogy lehet hogy egy kopaszodó hájpacninak szép és jó nője van nekem meg aki se nem vagyok dagadt a fogaim tökéletesen egyenesek és normálisan nézek ki, nem jut nő és elhajtanak? MIÉRT? 20f

Figyelt kérdés
igényes vagyok a külső megjelenésemre, fogszabályzóm volt évekig és van hajam is, amivel hetente fodrászhoz megyek és ízlésesen öltözködöm. mégsem kellek senkinek. Az egyik ismerős meg egy dagadt srác akinek a fogai marhára nem egyenesek, a haja ritkul durván és még dagadt is, baseball sapkátban járkál mint valami idióta és olyan nőke van hogy csak na. Én meg próbálkozom, de ennél jobban már nem nézhetek ki! Plasztikáztassam magam át? vagy ha énis víziló leszek akkor már kelle majd valakinek?
2017. szept. 21. 16:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%
Mèg nagyon gyerek vagy kèrdező. Majd idővel pár pofáráesès után rádöbbensz, hogy valójában a külső csak másodlagos dolog az èletben.
2017. szept. 21. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire a külsőddel vagy elfoglalva, nem lehet, hogy valójában nem is nőt keresel? Érted, mire célzok? Arra, hogy nem lehet e, hogy meleg vagy?
2017. szept. 21. 17:02
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Ok de pénze biztos van a pénzre mennek ez a titok
2017. szept. 21. 17:03
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tahó..
2017. szept. 21. 17:08
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Nem érdekel hogy nézel ki, a kérdésed alapján egy barom vagy, senkinek nem leszel ilyen stílussal szimpatikus.

Mások külsejével meg minek foglalkozol? Lehet, ő szereti kopaszon magát, ismerek ilyet. Talán nem zavarja, hogy testesebb, vagy nem TUD fogyni.

Csiszolj a személyiségeden, mert undorító vagy.

2017. szept. 21. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
2017. szept. 21. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon szanalmas vagy ezzel a stílussal... remelem a varatod nap mint nap a kepedbe röhög.... veszteske...
2017. szept. 21. 18:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert beteg hülyegyerek vagy! Azért!
2017. okt. 5. 22:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Van önbizalmad? Ha nincs, akkor azért.
2017. nov. 4. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!