Miért hiszik a férfiak, hogy pénzzel mindenkit meg lehet venni?
ma a kasszanal alltam a bevasarlo kozpontban, meg eppen mas fizetett elottem, mogottem pedig egy kb. 40-50 eves csavo volt, bar oszinten szolva annyira azert nem figyeltem meg. es a lenyeg az, hogy meg eletembe sose lattam korabban, de eroskodott, hogy hadd fizesse mar ki a kajaimat, vagy legalabb a csokimat, mert hogy en olyan rendes vagyok...(ezt abbol szurte le, hogy a kis tablat, ami elvalasztja a termekeinket egymastol, kitettem a vasarlando cuccaink koze.) meg ott lebegtette elottem a nagy tizezreseit, pedig egyertelmuen nem volt ra szuksege, mert csak egy peksutit vett, es volt ott kisebb penze is..konkretan mar nem tudtam, hogy razzam le, de nagyon szanalmas volt. el kene vegre felejteni ezt az ostoba sztereotipiat, hogy a noknek csak a penz kell...engem pl. kifejezetten idegesit is, ha valaki igy akar megvasarolni.
19/L

Mert ezt mutatják a tapasztalatok. A világból pedig azokat az információs tapasztalatokat szerezik meg és alkalmazzák, amejeket a tapasztalataik leszűrése alapján a többségben látnak.

Miért mi kell a nőknek? Lehet hogy mos van pénzed , de amikor ygreket sülsz stb később esteleg vagy akármi, nem mehetezs el dolgozni, és ha akkor nem lesz férjed, vagy pasid ki eltartson, se a szüleid, rokonod, stb akkor hiányolni fogod a pénzt. A pénz, amugy a mia világban nagy úr. tulajdonképpen mind a körül forog.. Én nem a pénzre megyek rá mivel nekem nincs, de a lányok jobban választanak pl. olyan pasit akinek van kocsija, mint aki bkval jár mondjuk. Ha van pénz, nyilván nem a lány fizeti ki a mozit, éttermet, szórakozást egy párkapcsolatban. Sok férfi ha cska ugy felkinál pénzt csak ugy, akkor ő azt akarja hogy dugj@ál vele, mert áll a farka.
De alapvetően a lányok iygis ösztönösen választanak pénzes pasit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!