Ez tényleg igaz lenne? 17-20 éves lánykák mellett gyakran 30-35 éves pasik? Ez (ott távol) gond nélkül így működik? Hogy jönnek ezek egyáltalán össze?!
Több helyen olvastam, hogy Ukrájnában, Oroszországban (de idehaza is látni ilyeneket, még itt sem ritka), hogy ilyen fiatal csajsziknak 30+-os szerelmük van.
Mit tud egyáltalán egy ilyen muki mondani nekik, hogy a végen simán összejönnek?
Hol találkozhat két ilyen eltérő korosztály, a diszkókon/kocsmákon kívül? (A lány még csak-csak elmegy ilyen helyekre, de a 35 éves pasik jó része már rég elkerüli ezeket a szórakozóhelyeket.)
Meg aztán folytatva tovább... Mégis miről beszélgethetnek a szürke unalmas hétköznapokban?
Én egy 35 éves pasi vagyok. Éretlenségből / komplexusokból fakadóan nagyon későn kezdtem el a barátnőzést, párkapcsolatosdit, kb. 22 évesen.
Az utolsó komoly kapcsolatom (eljegyzésig jutott..) lezárása óta nem vágyom még az elköteleződésre, és tetszenek is a 18 körüli csajok. Így nem zárkózom el ezektől a kapcsolatoktól, ha jól érezzük magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!