Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez tényleg igaz lenne? 17-20...

Ez tényleg igaz lenne? 17-20 éves lánykák mellett gyakran 30-35 éves pasik? Ez (ott távol) gond nélkül így működik? Hogy jönnek ezek egyáltalán össze?!

Figyelt kérdés

Több helyen olvastam, hogy Ukrájnában, Oroszországban (de idehaza is látni ilyeneket, még itt sem ritka), hogy ilyen fiatal csajsziknak 30+-os szerelmük van.

Mit tud egyáltalán egy ilyen muki mondani nekik, hogy a végen simán összejönnek?

Hol találkozhat két ilyen eltérő korosztály, a diszkókon/kocsmákon kívül? (A lány még csak-csak elmegy ilyen helyekre, de a 35 éves pasik jó része már rég elkerüli ezeket a szórakozóhelyeket.)

Meg aztán folytatva tovább... Mégis miről beszélgethetnek a szürke unalmas hétköznapokban?

2017. szept. 23. 15:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%
20 éves vagyok, a barátom 30. Neten ismerkedtünk meg két éve, egy pár hónapig sokat beszélgettünk barátilag, sok közös témánk volt/van. Most mindketten egyetemre járunk. Ha nem ismerném őt, akkor is biztosan minimum 5 évvel idősebb férfit választanék, el sem tudom képzelni magam egy velem egykorú sráccal. A legtöbb korombeli fiú csak bulizik, iszik, hetente más-más nőt szed fel, nem tervez hosszú távra. Mindig is olyan párt szerettem volna, aki komolyan veszi a kapcsolatunkat, együtt tervezzük a jövőnket, nem csak úgy gondol rám, mint egy csajra akivel néha összejárnak aztán lesz ami lesz. Semmi különöset nem kellett mondania nekem ahhoz, hogy összejöjjünk, mindig is kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz, csak az első pár hónapban még mindketten kicsit meg voltunk ijedve a korkülönbségtől.
2017. szept. 23. 19:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Én egy 35 éves pasi vagyok. Éretlenségből / komplexusokból fakadóan nagyon későn kezdtem el a barátnőzést, párkapcsolatosdit, kb. 22 évesen.

Az utolsó komoly kapcsolatom (eljegyzésig jutott..) lezárása óta nem vágyom még az elköteleződésre, és tetszenek is a 18 körüli csajok. Így nem zárkózom el ezektől a kapcsolatoktól, ha jól érezzük magunkat. :)

2022. jan. 26. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!