Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kinek mi a motivacioja? Mi az...

Kinek mi a motivacioja? Mi az ami miatt hajtasz elore, kelsz fel reggelente, stb?

Figyelt kérdés

2017. szept. 19. 22:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Szimplán a pénzkereset, hogy meg tudjak élni. Amúgy ha valamilyen lehetetlen okból lottò miliomos leszek, akkor nem kelek fel, max a háztartás és a hobbim miatt. Gyerekem nincs, szerintem nem is lesz, uh szinte magamnak élek
2017. szept. 20. 02:10
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

a céljaim megvalósítása, az odavezető út!

van, hogy inkább le sem fekszem értük :)

az exeim rengeteget kivettek belőlem lelkileg, mert hagytam, előtte elég erős motivációm volt, mára már csak töredéke van, de nem adom fel!

elég komoly és nagy céljaim vannak és meg fogom valósítani!

évek óta tanulok ezért! főállás mellett hobbi projekt, de ez a célom :)

2017. szept. 20. 07:59
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

A motiváció helyett jobban illene az a szó, hogy kényszer. Enni kell, a számlákat fizetni kell, a lakást fenntartani kell, az alapvető létszükségleteket muszáj ellátni. Ha nem kelek fel reggel dolgozni, akkor nem lesz pénzem, és nem lesz miből élni.

Tudod, fehér magyar embernek nem jár csak úgy ingyen.

2017. szept. 20. 08:31
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

Jelenleg egy autót akarok venni.

Sok nehézség volt mostanában. És az a gondolat hogy nézem milyen autót vegyek és gyűjtögetem rá a pénzt, kicsit eltereli a gondolataimat és élvezem. Régi autót nézek amit utána lehet alakítgatni és esetleg egy-egy rendezvényre kijárni vele. Hátha szerzek új ismerősöket is.

2017. szept. 20. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most éppen az, hogy egyszer úgyis eljön a munkaidő vége, és akkor hazamehetek. Addig meg a túlélésre játszom.
2017. szept. 20. 15:26
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Nekem a jó èlmènyek. Mostanában kb csak ilyenek vannak
2017. szept. 20. 20:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Lehet hatásvadásznak tűnik, mindenesetre így van.

Azért kelek fel nap, mint nap, hogy szolgáljam e remek társadalom folytonosságát.

2017. szept. 21. 00:28
 18/18 anonim ***** válasza:
"Nah, ma se haltam meg álmomban. A fenébe. Menjünk dolgozni. " kb így.
2017. szept. 21. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!