Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aszexuális lennék?

Aszexuális lennék?

Figyelt kérdés

A lányokkal való viszonyomat leginkább a macskákhoz tudnám hasonlítani (nem célom senkit megsérteni ezzel!). Tehát egy macska aranyos, cuki, szép, épp úgy mint a lányok. Egy macskával összebújsz, ölelgeted, épp úgy mint egy lánnyal.

Mindettől függetlenül közösülni egy macskával eléggé taszító, idegen dolog... na én pont így vagyok a lányokkal való közösüléssel is.

Lelkileg igazából teljesen (szerintem) normálisan érdeklődöm a lányok iránt, tehát azzal nincs gond.

Tehát tetszenek a lányok, de arra gondolni, hogy én egy lánnyal lefekszem furcsán nyomasztó, unalmas és kicsit taszító dolog.

Egy darabig emiatt azt hittem, hogy meleg vagyok (a vicc az, hogy a fiúk egyáltalán nem tetszenek) és elég gáz, de egyszer kipróbáltam egy fiúval. Meglepődésemre ugyanolyan "semmilyen" volt, mint szinte minden fantáziálásom (lányokról-fiúkról egyaránt) és inkább undorító, mint kellemes.

Lánnyal még nem voltam, barátnőm sem volt még, épp azért, mert ismerkedéskor sose tudtam hova tenni ezt az érzést. Nem tudtam eldönteni, hogy hogy a rákban lehetnék hetero és hogy lehetne barátnőm, ha egyszerűen nem akarok vele szexelni!?

17/F

Ezek alapján szerintetek aszex vagyok?

Milyen kilátásaim vannak így egy "párkapcsolatra"?

2017. szept. 19. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez pont fordítva működik. Ha nagyon megszeretsz valakit, egy idő után szeretnél majd együtt is lenni vele.
2017. szept. 19. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Testileg amúgy rendben vagy? Tehát szőrös a megfelelő helyeken, mély hangú, normál magasságú stb. Csak mert elsőre én arra gondolnék, hogy valami hormonális probléma.
2017. szept. 19. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Testileg rendben van minden.
2017. szept. 19. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem aki aszexualis az nem undort erez, szimplan csak nem erez vagyat. Mintha kimaradt volna belole a szexualitas.
2017. szept. 19. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Első, igen, ez pontosan így van, ha demiszexuális vagy. Meg kell ismerned az illetőt ahhoz, hogy szexuálisan vonzónak kezdd látni őt.

De van olyan is, aki csak meglát az utcán egy szexi lányt és máris arra gondol, hogy szeretne vele lefeküdni, pedig azt se tudja, kiféle-miféle. És ez is teljesen rendben van.

Aki aszexuális, abból pont ez hiányzik, hogy ránéz valakire, és azt gondolja, hogy de szexi és milyen jó lenne ágyba vinni. Vagyis pont az, amit a kérdező leírt.

Szóval kérdező, igen, lehetsz aszexuális. De lehetsz demiszexuális is, ezt akkor fogod megtudni, ha összejössz egy lánnyal és idővel kiderül, hogy elkezdesz-e vonzódni hozzá szexuálisan. Ismerkedj nyugodtan, járj fiúkkal, lányokkal, aki tetszik (egyszerre csak eggyel azért :D), és úgy fogsz majd egyre több mindent megtapasztalni saját magadról.

2017. okt. 21. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!