Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aszexuális lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P33ter kérdése:

Aszexuális lennék?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 21 éves srác vagyok. Arról van szó, hogy egyszerüen sexuális és szerelmi téren válságban vagyok, évek óta nem volt barátnöm amíg volt addig minden happy volt mindkét téren. Ennek már jó pár éve, továbbá, annyi elutasítás ért csajozás közben az évek alatt,hogy egyszerüen elhidegültem,kilátástalan helyzetbe kerültem, nem tudok és már nem is akarok kapcsolatot teremteni a lányokkal, mert semlegesen tekintek rájuk, mindenek elött tisztázzuk : nem vagyok meleg, kicsit sem és mélyen elitélem, tehát az elvből kizárva. Utobbi időben többször megtörtént, hogy lányok akartak átjönni, hívtak magukhoz, kérették magukat de sosem történt semmi, mert nem hozott lázba a dolog, nem érdekelt, ezért ugyérzem asexuális vagyok, nem izgat abszolut egyik nem sem, viszont szeretnék valakit, mert érzem a magányt, és elviselhetetlen, már lemondtam arról ,hogy valaha is családom lesz, mert egyszerüen képtelen lennék rá. Vannak sexuális fellángolásaim de nagyon könnyen alá hagynak ha helyzet lenne. Esetleg bárki hasonló problémával ? Nem vagyok sem könyvmoly sem egyéb, egykét barát-barátnőm ezért is csodálkozik, Magas vagyok, sportolok kiskoromtól, mondhatni izmos testalkatom van, tehát nem kell szégyenkeznem mindig van képben lány. Kérem ha valakinek van hasonló írja le , fikázni is lehet, de ez nem annak a helye.

2015. okt. 10. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Aye!
2015. okt. 10. 22:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Velem ugyanez a helyzet,ha elképzelem akkor úristen...mennyország,de amikor megtörténik...semmi,és olyankor meglepődök,hogy "most komolyan erre vágytam úgy?",a lényeg h maga a gondolat ami izgató,a valóság kicsit sem(nálam),de szerintem nálam ennek a hátterében más áll mint neked,nekem pszicholológus kéne...,szerintem neked is;talán valami korábbi rossz élmény ezzel kapcsolatban?vagy családi háttered a probléma oka?nem tudom,de szerintem neked is pszichológus kéne,elég minimális az esélye h aszex vagy,vagy talán túl sokat vársz,aztán a valóságban emiatt csalódásként éled meg
2015. okt. 10. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy aszex,csak simán csalódott.
2015. okt. 10. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Volt barátnőm amint mondtam, évekig, volt mindenféle szexuális kaland, élveztem szerettem, de konkrét sex sosem volt mivel feleslegesnek éreztem, meg nem tartottam fontosnak. Jelenleg, nem arról van szó, hogy nem érdekel abszolút a dolog hanem mar nem kell szexig eljutni, mert maga a nők - lányok sem érdekelnek. Valószínűleg ez legalábbis részben annak tudható be, hogy sokat csalódtam és tudom, hogy már úgysem sikerülne normális kapcsolat, de azon is meglepodtem, hogy aki felajánlja magát az sem kell nekem. Nem értem, megfolyt a magány. 3 éve így vagyok, kihat az egész életemre és nem tudok sikeres lenni, azt látom mindenki halad e téren, vagy a társa egy biztos pont az életében én meg képtelen vagyok kialakitani ilyensmit.
2015. okt. 10. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!