Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem leszel öngyilkos?

Miért nem leszel öngyilkos?

Figyelt kérdés
Ha volt már olyan mély ponton az életed, hogy minden nap eszedbe jutott az öngyilkosság gondolata, miért nem tetted meg? Mi akadályoz meg abban hogy megtedd? Ha nem lenne miért, kiért élned, megtennéd?

2017. szept. 18. 20:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Előbb-utóbb mindenképpen meghalunk, csak egyetlen esetben siettetném a halált, ha egész hátralévő életemet egy állandó szenvedéssel járó betegséggel kellene leélnem ágyhoz kötve másoknak kiszolgáltatva, és nem lenne semmi, ami enyhítené a kínokat. De mivel ez jelenleg nem áll fenn, ezért nincs okom a véget siettetni.
2017. szept. 20. 20:50
 32/40 anonim ***** válasza:
85%
Mert a szüleim összeomlanának.
2017. szept. 20. 23:14
 33/40 anonim ***** válasza:
92%

Most már öngyilkos leszek! ^^

Picit félek, de olyan kíváncsi vagyok, milyen a halál. Remélem itt maradhatok kóborolni a Földön.

2017. szept. 21. 06:35
 34/40 anonim ***** válasza:
Én félek a fájdalomtól, azért nem tettem meg, de minden nap gondolkodom rajta. Még méregre sincs pénzem, nálam max. az érfelvágás vagy a vonat jöhetne szóba, mindkettőtől félek, de próbálom leküzdeni a félelmemet. Ezért nem tettem meg eddig.
2017. szept. 21. 13:29
 35/40 anonim ***** válasza:
26%
:D
2017. szept. 21. 13:39
 36/40 anonim ***** válasza:
53%
Annyira depi vagyok, hogy még ahhoz sincs kedvem.
2017. szept. 24. 18:16
 37/40 anonim ***** válasza:
60%
Mert annyi remény sincs bennem hogy az sikerülni fog...kudarc és bukás az egész életem és még meghalni se tudok.
2017. szept. 25. 04:49
 38/40 anonim ***** válasza:
Kérdező, tényleg megölted magad? :(
2018. márc. 2. 16:16
 39/40 anonim ***** válasza:
Mert gyáva lennék megtenni
2018. márc. 28. 01:49
 40/40 anonim ***** válasza:
Tudok biztos módszereket, amilyen módon bárki, bármikor, mindenféle eszközök beszerzése nélkül, teljesen ingyen is meghalhatna, de gyáva vagyok megtenni. Nem a testi fájdalomtól félek, hanem attól, ami a halál után vár rám. Egyáltalán nem biztos, hogy jobb lenne, ha meghalnék, ráadásul lehet, hogy ha nem teszem meg, később jobbra fordul majd az életem. Nem szeretném elvenni magamtól ezt az esélyt, illetve a rosszakaróimnak sem vagyok hajlandó örömöt okozni. Ha szomorúan is, de maradok még élni. Lehet, hogy a hátralévő életem is hasonlóan értelmetlenül fog telni, mint az eddigi éveim, de nem veszíthetek az életben maradással semmit. Egyszer úgyis meghalok majd magamtól is, utána pedig valószínűleg nem fog számítani az, hogy hogyan éltem. Engem nem más élőlények tartanak itt, hiszen engem is gyűlöl mindenki és én is ugyanígy érzek az egész világ felé. Csakis saját magam miatt maradok. Nem teszem meg ezt önmagammal. Épp eleget veszítettem öngyilkosság nélkül is.
2022. jan. 10. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!