Miért nem leszel öngyilkos?
Gondolj arra, hogy eldobnád magadtól ezt a csodás lehetőséget.
Gyakorlatilag bármit elérhetsz ha nagyon tepersz, anno én is nagyon lentről indultam, most már nagyon jó helyzetben vagyok, amit egyedül értem el ;)
Fontos hogy legyen célod, találd meg az élet szépségét, teperj előre, barátkozz, szeress tehát légy nyitott.
7 év depresszió alatt voltak elég mély pontok
akkor főleg anyámra gondoltam, hogy neki mennyire fájna, mások nem érdekeltek...
azóta szerencsére vége van a depressziónak, 2 elég rossz párkapcsolat után most nagyon jól megvagyok egyedül, karrierem elég jól halad, mondjuk az mindig, hisz elég sok időt öltem bele, ezzel tereltem el a figyelmemet a problémákról
most eléggé jó helyzetben vagyok, ha a mélyponton nem tettem meg, akkor most főleg nem fogom
Mert az élet egy ajándék, akármilyen is a vallásod, világnézeted. Olyan kis esélye van megszületni, hogy a legnagyobb butaságnak érzem eldobni.
Mert a természet gyönyörű, Lehet csodaszép helyeket felfedezni és gyönyörködni benne.
Mert az élet egy játék. Olyan szakmát választottam, ami testhezáll, izgalmas, és érdekes művelni, és hasznosnak érzem magam általa. Az élet nehézségei és a képességeim egymásnak feszülnek és egyensúlyban vannak.
Mert felelős vagyok emberekért. A családomért, a barátaimért, a kollégáimért, az ügyfeleimért. Ezek az emberek azt hiszem, nagyon szeretnék, hogy éljek, és szomorúak lennének, ha meghalnék.
A depresszió egy mentális betegség, amelyből ki lehet gyógyulni, de nagyon nehéz felismerni, és még nehezebb orvosi segítséget kérni. Semmi köze az egészséges ember szomorúságához.
Szándékosan nem fogok véget vetni az életemnek, mert végig akarom csinálni, amennyit tudok belőle.
Az egyetlen ok, amiért nem öltem még meg magam, az az, hogy nem tudom. Se fegyver, se ciánkapszula, nincs 100%-ig biztos módszer. Az érelvágás adott lenne, de túl hosszadalmas és fájdalmas. Az akasztásban gondolkozok, de azzal is megvannak a problémák.
Mindenesetre meghalni még mindig könnyebbnek tűnik, mint az életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!