Más is szereti ezeket a szagokat?
Figyelt kérdés
Dohos pince szag, benzin, hígító
Vagy csak az én szaglásom ilyen elvont?:)
2017. szept. 17. 00:23
21/27 anonim válasza:
Benzintank, sőt talán ez a legjobb megközelítése a dolognak. Tehát nem is a keveréknek van alapból más szaga mint a benzinnek, hanem a tank vesz fel egy ilyen érdekes illatot, ami tipikusan csak a keverékkel üzemelő motorok tankjából árad. Nem az a tiszta benzinillat hanem van mellé valami más is amit az olaj okoz.
22/27 anonim válasza:
Lehet,rég volt Simsonom,talán kicsit "édesebb" az illat az olaj miatt,nem jön ki az a tiszta benzinszag.
Olyasmi,mint a nitró és a lakkbenzin közti különbség :)
23/27 anonim válasza:
SZIPUUUUUEEEEEEEEEEE!!!!! :DDDDD
24/27 anonim válasza:
Tudtam,hogy a benzin benne lesz:D
Első kettőt szeretem,a higítót utálom.
Főleg egy jó kis borospince,nagyon finom illatú tud lenni:)
26/27 anonim válasza:
Bizonyos árnyalatait én is szeretem 25-ös 😀 emellett a jó kis szaftos pukiszagokat is szeretem, vagy amelyiket éppenhogy csak érezni és főleg ha a sajátom 😀
27/27 anonim válasza:
A festék, benzin, dohos pinceszagot szeretem 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!