Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A párom szereti a kellemetlen...

A párom szereti a kellemetlen szagokat?

Figyelt kérdés

A barátomnál(22) az utóbbi időben(4-5 hónap) azt vettem észre, hogy valahogy már szinte betegesen vonzódik a kellemetlen szagokhoz, a büdös dolgokhoz. Ha szellent egyet, és azt mondom, hogy ez bizony kemény eresztés volt, szerinte az abszolút nem rossz illatú, sőt. E kapcsán egyszer ki is jelentette, hogy ő kifejezetten szereti a büdöset, legyen az bármi. Ha a macska odakakál a teraszra, ő szinte örömmel kaparja föl; és leginkább mások után szeret wc-re menni. Szóval olyan szagok ízlenek neki, amik normális embert taszítanak. De ha valami jó illatú, azt meg sem érzi. Azelőtt ezt nem vettem észre. Ez valami pszichés baj? Elképzelésem sincs mit lehet ezzel kezdeni, vagy kell-e egyáltalán,de kissé furcsállom.

Valaki valamilyen ötlet?

Köszönöm.

22L

2010. márc. 3. 22:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit perverz :)
2010. márc. 3. 23:06
 2/8 anonim ***** válasza:
70%

Hát anyukám...szerencsés vagy a pároddal...tudod,nem kell órákat készülni,fürdeni,finom parfümöt magadra tenned,elég ha mikor találkoztok,előtte ne fürgyé le,wc-zés után náne kézmosás,örömmel tennék eleget hogy e módon fel tudjam izgatni a pasimat!!:-))))

Amúgy jó a humorod,macskakakit felkaparja hehehe tetszik!

2010. márc. 3. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
valdd be őszintén... a saját fingod szaga téged sem zavar...
2010. márc. 3. 23:15
 4/8 anonim ***** válasza:
a saját fingomat én is imádom szagolgatni ez tény, de ám mikor kollégám szart egy ordenáré büdöset a munkahelyen, na testvérem ott aznap senki se vizelt vagy kakált, az a szag ....én is beleszédültem:D
2010. márc. 4. 00:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Engem sem zavar a saját fingom szaga...pedig penetráns,és perceken át érezni.:-))))
2010. márc. 4. 08:12
 6/8 Tutujka ***** válasza:

A saját szagát az ember talán nem is annyira érzi, vagy fogja fel agyilag olyan drasztikusnak.

Lásd például, hogy a saját izzadságszagod nem tűnik olyan büdösnek, mint mondjuk egy melletted álló emberé, holott lehet ugyan olyan kaliberű.

Elfogadjuk a saját fingszagunkat, de a másé már büdös.

Érdekes dolgok ezek.

2010. márc. 5. 09:11
 7/8 anonim ***** válasza:
#5 én is így vagyok ezzel amíg nem állok elébe egy jó erős buggyantott pukiszagnak ami tojásos vagy kelbimbós 😀 ezen kívül én mások fingjától sem undorodok túlzottan 😀
2021. ápr. 10. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Amúgy az az érdekes ha egy lány van így azzal hogy szeret bizonyos szagokat a dohányon alkoholon kívül. Itt például a pukira gondolok meg a jó kis kellemes fenékszagra, és a lightosabb szarszagra, trágyaszagra és még sorolhatnám 🙂 ezek megtudják mozgatni a fantáziámat 😀
2021. szept. 7. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!