Más is szereti ezeket a szagokat?
Dohos pince szag, benzin, hígító
Vagy csak az én szaglásom ilyen elvont?:)
7-es!
Te aztán nagy tudós lehetsz XD
Ha kb.40 liter benzinhez hozzá van keverve 1 liter olaj,attól még tök ugyanolyan benzinszaga van pl.egy Simson,vagy 2T Trabi,Wartburg takjában lévő üzemanyagnak,mint bármelyik 4T-ben lévőnek.
A 2T,de külön olajtartályból kenődő motor benzintankjában pedig végképp teljesen tiszta benzinszag van.
A dohos pinceszagot nem szeretem,nyomorult,megkeseredett,csóró falusi monoton élet jut róla eszembe,a benzin és a hígító jó,de ez utóbbiakat azért nem szagolnám egész nap.
De jó, nem vagyok egyedül a kutyatappancs mániámmal :D Mondjuk én az egész kutyám szagát szeretem úgy ahogy van (kivéve amikor valamibe belehempereg). Meg a papagájaim illatát is.
A kérdésben felsoroltakat nem szeretem.
Friss festék, régi könyvek, illetve normális, nem normális, de a cigaretta szagát is (nem dohányzom).
Nagypapám dohányzott, amikor kicsi voltam, mindig őt juttatja eszembe, ha máson érzem
Dohos pince oké; (seb)benzin: régen igen, ma már nem; benzin: igen; szurok: igen; ősszel a kéményből előjövő szagok: igen, de régen jobb volt.
Ezek valamire emlékeztetnek mindig.
Hàt benzint,higitót nem túl egészséges szaglàszni.
Bàr ezeket nem,de van pàr szokatlanabb illat amit szeretek.pl frissen felmosott vagy àzott kő szaga,festék illat.De nem töményen,hanem frissen festett szobàé.Könyek illata.
17.
A benzintank tartalmának a szagáról van szó,vagy a kipufogógáz szagáról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!