Szerintetek is ciki?
Figyelt kérdés
Van egy lány,vagy inkább már nő,aki állandóan csak az anyjával lóg. Senki mással nem látom csak (néha) egyedül vagy az anyjával. Tetszik,csak elgondolkodtató,hogy vajon miért? Miért nincsenek barátai meg nem kislány már.. stb.. Ti mit gondoltok? Kezdeményeznétek nála?2017. szept. 16. 19:19
1/5 A kérdező kommentje:
Másik meg,hogy közelítsek,ha mindig ott az anyja?
2017. szept. 16. 19:20
2/5 anonim válasza:
Én egyszer pont így jártam. 38/F vagyok, a csaj 34 körüli lehetett. Nagyon tetszett, de MINDIG az anyukájával mászkált kutyasétáltatás közben. Egy ideig csak kerülgettem őket, de egyszer odamentem hozzájuk. Illően bemutatkoztam, majd megkérdeztem, hogy csatlakozhatok e. Beleegyeztek, aztán megbeszéltem a nővel, hogy KETTESBEN van e mód beszélgetni. Ez még összejött, de gyorsan levágtam, hogy kissé kattant a nőszemély. Igazi antiszociális, depressziós, szociofóbiás volt.
3/5 anonim válasza:
Talán alacsony a társasági igénye...másrészt meg lehet megunta az érdekembereket-műbarátokat...beszélgessél vele, aztán kiderül minden...legfeljebb másfelé vezet utatok, ha nem szimpi...ennyi.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, az ő dolga. Ha te cikinek tartod őt, akkor miért akarsz kikezdeni vele? Neked kell tetszedjen, nem nekünk.
Nekem is van ismerősöm, aki nem barátkozik, elmondása szerint a családja az egyetlenek, akik számítanak neki. Bizalmatlan, de én mégis szívesen barátkoznék vele, még akkor is, ha mások cikinek tartanák őt, bár szó sincs erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!