Ciki, ha valaki sokszor viseli ugyanazt a ruhát?
Tisztán, mindig kimosva persze.
Már attól tartok, lassan a szürke pulóveremről fognak megismerni is. Van ugyan azon kívül még egy (szintén szürke), de az már régebbi, ritkábban hordom.
Ugyanez a nadrágokkal is, ott is van 1-2, amikhez ragaszkodom, nem érzem magam ugyanolyan jól, ha egy másikat kell felvennem (nem mintha olyan sok lenne).
Pólókból szintén az egyszerű, minta nélküli, testhezálló fehér pamutpólók a kedvenceim, ezekből többnyire van 2-3 darabom, tehát megintcsak ugyanolyan, mintha az az egy lenne rajtam folyton. De egyszerűen semelyik másikat nem szeretem ennyire
Mennyire ciki ez a mai fogyasztói társadalomban?
L
Szerintem nem. Senkinek semmi köze hozzá hogy mit hányszor viselsz. Nekem gimis koromban csak egyforma ruháim voltak, 3 ugyanolyan fekete farmer, vagy 6 ugyanolyan fekete póló, 2-3 egyforma fekete pulóver és egy darab tornacsuka. Szóval hiába mentem minden nap másikban, ugyanúgy néztem ki mint előző nap. Volt aki megkérdezte (tanár) hogy van-e egyáltalán ruhám ezen kívül, megmondtam hogy igen csak mind ugyanolyan. Néhány osztálytársnőm furán nézte, hiszen ők ebben az időben nonstop divatozta, de nem ismerték a körülményeket, ami miatt úgy öltözködtem.
Most felnőttként az van, hogy még mindg fekete az összes ruhám, de pl. a pólókon van felirat, zenekar, minta, így aki akarja, az meg tudná különböztetni őket (szerintem senkit nem érdekelnek a pólóim). A nadrágjaim is feketék, a cipőim, kabátok is. Szerintem most is van, aki azt hiszi hogy folyton ugyanaz van rajtam, pedig nem, csak nem figyeli meg részletesen. Viszont a felvarrókkal telerakott fekete famerdzsekim, a sálam, a bakancsom olyan dolgok, amik tényleg nagyon sokszor vannak rajtam és valóvan volt már, hogy valaki ezekről ismert fel (bár inkább a jellegzetes hajamról szoktak.) Hogy mennyire ciki? Hát, nem gazdagodnak meg belőlem a butikok, az tény, viszont perwoll black magic-ből elég sok fogy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!