Biciklisek miért vesznek ilyen nadrágot?
A " komoly " vagy, hogy jobb megfogalmazni bringások miért vesznek fel ilyen oltári szűk, feszülős, tipikus fekete, fényes anyagból készülő nadrágokat. ?
Konkrétan az egésszel annyi a probléma, igaz ez főleg a férfiakat érinti, hogy szó szerint minden " átlátszik " pontosabban a körvonalak... Ma is egy kis kávézóban ültünk, meg rajtunk kívül még vagy 20 ember, erre beállít egy kb 10 fős biciklis csapat, mindenkin kizárólag ilyen nadrág, és az emberek nem tudtak már hova nézni, és meg is értem, mert például senki sem kíváncsi vadidegen férfiak nemi szervére.
Nem hiszem el, hogy egymás közt sem tűnik fel nekik, hogy figyelj már, talán nem kéne hogy annyira ráfeszüljön, hogy minden látsszon, mert még egy fürdőnadrág sem mutat ennyit.
Ez most szimplán valami megszokás, hogy az kell nekik, vagy van valami gyakorlati előnye is annak a nadrágfajtának? ( Bár ezt is nehezen tudom elképzelni, nem hiszem el, hogy egy szellősebb nadrágban nem kényelmesebb, ha meg esés van, akkor ez a feszülős nadrág sem fog megvédeni jobban mint egy lazább fazon.
"egyik asztaltól konkrétan felálltak és elmentek"
Hát dögöljek meg, de én valahogy képtelen vagyok elhinni ezt a mesét.
Pedig elég sok bringást látok egész nap jönni, menni, de még sehol nem láttam hogy undorodva menekült volna bárki előlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!