Miért mondják mindig az emberek, hogy az öngyilkosság önzés?
Figyelt kérdés
Nekem is sokszor megfordul az öngyilkosság a fejemben, csak túl gyáva vagyok hozzá. És én azt is látom, hogy így hogy életben maradok a mentális problémáimmal, amikkel évek óta együtt élek és a gyógyszer és pszichológus melett is problémás vagyok, tönkreteszem a körülöttem élőket. Pl. szüleimet. Én sokszor érzem tehernek magam. Bár tudom, ha meghalnék szomorúak lennének, de egy idő után élnék a saját életüket és lehet abba kevésbé rokkanának bele, mint a velem való problémákba.2017. szept. 14. 20:47
11/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom olvassa-e valaki még. Az jutott eszembe, hogy valaki mondta, hogy az öngyilkosok gyávák segítséget kérni és inkább eldobjàk az életüket. Bár én nem vagyok öngyilkos. Még nem. De én középiskolásként, mikor az akartam lenni kértem segítséget a szüleimtől. Elmondtam hogy betegnek érzem magam. De ők csak vedzekedtek velem, hogy ez az én hibám és itthon kell a problémát megoldani és miért lenne jó egy idegennek elmondani. Rá 13 évre kaptam segítséget, mikor annyira nagy volt a baj, hogy muszály volt kórházba mennem. Addig annyira sok minden történt, hogy már sokkal nagyobb a baj és nem hiszem hogy igazán segíteni rudnak. Most az az állapot amibe akkor voltam, mikor segítséget kértem már jó. Szóval nem biztos, hogy nem kértek előtte segítséget.
2017. okt. 1. 13:01
12/12 anonim válasza:
Az önző emberek mondják mindig, hogy önző vagy, mert szerintük mindenki önző, aki nem azt csinálja, amit ők akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!