Miért mondják mindig az emberek, hogy az öngyilkosság önzés?
Ezt azoknak, akik önzésnek tartják az öngyilkosságot és a "miértre" keresik a választ: Hallgassátok meg Chester Bennington utolsó interjúját... Ezt vagy elfogadja az ember, vagy nem... Nem hinném, hogy gyengeségről, vagy önzésről van itt szó... Csak néhányan túl sokáig tartották magukat egyenesen és voltak erősek.
Kereső---> Chester Bennington Last Interview About His Depression which caused his suicide
Én inkább megfordítom. Sokan azért kerülnek ilyen végső állapotba, mert nincs aki idejében odafigyeljen rájuk. Ha nem lennének egyedül ezek az öngyilkosjelöltek a problémáikkal, talán nem is éreznék úgy, hogy nincs kiút. Ebben az esetben az az önző, aki nem akarja látni ha gond van valakivel, és homokba dugja a fejét.
Persze ezt nem lehet ráhúzni mindenkire, az én tapasztalatom alapján írtam a véleményem.
Akkor mondják, ha családos ember lesz öngyilkos, akinek még feladatai lennének az életben...
Egyébként én is sokat gondolok az öngyilkosságra. Nincs senkim, egyedül élek, alig tartom a kapcsolatot a családdal... Nem teszem meg, mert nem akarom hogy csalódjanak bennem. A munkatársak, volt osztálytársak, szüleim és azok akik csak a mosolygós énemet ismerik... Plusz később remélem jobb lesz. Lesz értelme az életnek... Plusz attól is félek hogy a halál után már nincs semmi. Soha többé nem lesz esélyem biciklitúrára indulni vagy az élet értelmén merengni, ha egyáltalán nem létezem többé... Egyszerűbb lenne csak simán megszűnni, de még nem készültem fel rá...
Azok mondják ezt akiknek nincs SEMMI empátiájuk,így képtelenek beleélni magukat más helyzezébe.
A gyógyszert viszont feleljtsd el,mert az generálja ezeket a pszichés gondokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!