Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » OwnMckendry Kék bálnáról...

OwnMckendry Kék bálnáról szóló videójáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Gondoljátok át:Ha súlyos depresszióban szenvednél,esetleg ne adj Isten már az öngyilkosságot is fontolgatod,akkor mennyire segítene ez a videó?Személy szerint egy kicsit ellentmondásosnak érzem.Nektek mi erről a véleményetek?

2017. aug. 18. 15:42
 1/4 A kérdező kommentje:
elfelejtettem a videó linkjét betenni,így hát itt van: https://www.youtube.com/watch?v=M0hp1TMukyo
2017. aug. 18. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:
98%

A depresszió egy pszichés betegség, egy videó nyílván nem fog segíteni. A depresszióval küzdőknek pszichiáter segítségére van szükségük, egy videó vajmi keveset fog változtatni az állapotukon.

Akik tényleg öngyilkosok akarnak lenni, azok megteszik a játék nélkül is. Én még régebben vágtam magam, szóval tudok személyes tapasztalatra támaszkodi.

Egy pszichésen sérült ember nem képes egészséges ember módjára gondolkodni, és döntéseket hozni. Azok akik belevágtak a kék bálnába tisztában voltak azzal hogy a játék végén öngyilkosok lesznek. Jogosan feltehetjük a kérdést, hogy nem vették ezt észre az áldozatokon? Már nem azért, de le merném fogadni, hogy egy szerető és gondoskodó családban egyből észre ennék ha valaki vágná magát, vagy játszana a kék bálnával. Elképesztő hogy mennyi aberrált ember él, és mennyi erőszakos cselekmény történik a munkahelyeken, otthon, az iskolában. Ezek az emberek a kék bálna nélkül is öngyilkosok lettek volna, a játék gyakorlatilag csak egy kis indító lökés volt felé. A játék kitalálója például úgy vélekedik erről, hogy szerinte segített az összes áldozaton. Egy orosz tinédzser is az első áldozatok közt volt. A szülei nem foglalkoztak vele, elzűllött, rendszeres droghasználó lett. A pszichopata viseljedést tanusította amikor sorra kínozta és gyilkolta meg a kutyákat és macskákat. Neki talán megváltás volt a halál. De sajnos senki sem tehet arról hogy hova születik.

Nem a kék bálnát és a sok "depis" tinit kéne hibáztatni, hanem a szülőket, mert ezt megengedték, és ennyire nem voltak tekintettel a saját gyerekükre.

2017. aug. 18. 18:09
 3/4 anonim válasza:
93%

Én nem néztem végig, de... Komolyan le lehet tudni annyival egy videót, hogy más videósok alkotásait nézi, és közben hülye fejeket vágva szörnyülködik. Gratulálok, így könnyű 17 perces videót készíteni! (Ráadásul 2 videó alapján véleményt alkotni, mert minek többet tájékozódni...)Ezek alapján én nem tudom annyira tisztelni, hogy ne röhögjem képen, hogyha ellentétes vele a véleményem. Sőt. Ha öngyilkos akar lenni, nem hiszem, hogy jobb belátásra térítene egy random Youtube-videós, aki hülyén üvölti, hogy ha van mit ennem, és ennek ellenére is depressziós merek lenni, az szánalmas.

De lehet, hogy a maga kis 13 éves követői közül ki tud ezzel valakit húzni az önsajnálatból meg a kamudepiból, nem tudom.

2017. aug. 20. 14:34
 4/4 anonim válasza:
100%
Ja, és egyébként a legtöbb magyar Kék bálna videóra ez a jó válasz: https://www.youtube.com/watch?v=0Y45tFSG_Pc
2017. aug. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!