Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell egyeskenek hetekig...

Miért kell egyeskenek hetekig hüllendezni azon, hogy sírtam amiért elhagytam a (márkás) szandálom?

Figyelt kérdés
2017. szept. 13. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem, aki nem engedhet meg maganak "barmikor" egy tobbtizezres szandalt, az ne vegyen olyat. Ez olyan, mint amikor hitelre vesznek az emberek iphone-t, vagy valamit, amire igazabol nincs is szukseguk. Ha hitel kell hozza, vagy tobb honapig kuporgatni kell egy markas ruhadarabra, akkor nem engedhetem meg magamnak, ezert nem veszek olyat. Penzugyi kulturaja egyenlo a nullaval a legtobb magyar embernek. Nem kell szart venni, mert akkor tobbre jon ki, ha havonta ujat kell venni, nyilvan. De ugy gondolom, hogy jo szandalt, ami evekig birja, lehet venni tizezernel olcsobban, vagy max 10ert. Legalabbis en tudok es megse jarok bena, osdi cuccokban, divatosan, izlesesen oltozkodom ugy gondolom.
2017. szept. 14. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:
44%

11-es, egy kérdés: hol látod te azt leírva, hogy azért sírta el magát, mert túl sokat költött rá a fizetéséhez képest? Csak beleolvasod, amit szeretnél. Lehet, ha elveszítenék egy szandált, ami akár márkás volt, akár nem, de a szívemhez nőtt, mert szép volt, én is elsírnám magam, és nem feltétlen azért, mert annyira csóró vagyok, hogy nem tudok helyette venni egy újat.

(arról nem is beszélve, hogy lehet, azért kellett márkás szandált venni, mert speciális kiképzésűt kellett venni...)

2017. szept. 14. 14:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk ennyi erővel veszel helyette másikat és hopp. :)
2017. szept. 15. 00:54
 14/19 anonim ***** válasza:
76%-os, nem értek veled egyet. Még ruhában azt mondom, hogy áll, amit írsz, de amin nem érdemes túl sokat spórolni, az a cipő. Az egészség sokkal drágább.
2017. szept. 15. 06:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem kuporgattam rá a pénzt hónapokig, csak szerettem.Nem értem miért fogadják ilyen nehezen az emberek, hogy valakinek egy divatcikk is lehet fontos.
2017. szept. 15. 18:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert a tárgyak pótolhatóak.
2017. szept. 15. 19:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Attól még rosszul esik,hogy ezt elhagytam.
2017. szept. 15. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
*elhagyta, nem kell az "m".
2017. szept. 15. 20:02
 19/19 A kérdező kommentje:
Igy van, attól, hogy csak egy szandál volt és másnak nem fontos, nekem az volt.
2017. szept. 15. 20:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!