Miért ilyen velem? Eddig tök jó fej volt.
Van egy lány, akivel eddig tök jó barátok voltunk, és sokszor odamentem hozzájuk beszélgetni, persze csak akkor ha nem személyes volt a téma. Ma is odamentem hozzájuk, de mikor beszálltam a beszélgetésbe elkezte forgatni a szemét, és azt mondta "jajj már megint". Pedig tényleg nem vagyok idegesítő, és eddig jó fej volt velem. Csak ez olyan rosszul esett. Szerintetek miért csinálta ezt?
14/l
Elhiszem, hogy rosszul esett. :/ Ennyiből nem lehet megmondani a baj. Lehet, hogy rossz napja volt, vagy akikkel ott állt, nem örültek neked és úgy akart "bevágódni" náluk, hogy ő is bunkó. De tényleg tippem sincs, így az emberek ismerete nélkül... :)
Ha továbbra is bunkó, akkor valószínűleg nem túl jófej - szóval nem értem, miért akarnál pont vele haverkodni. Ha elég vagány vagy, rá is kérdezhetsz, ezen biztos meghökkenne és választ is kapnál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!