Az miért van, hogyha egy férfi elkezd velem törődni, foglalkozni akkor azonnal érdekel, felfigyelek rá, még ha eddig nem is annyira?
En is neha erzem ezt, csak en az ellenkezo nemhez tartozok :D
Amugy meg nem feltetlen van koze a szeretethianynak a kulsohoz.
Velem is ez van:)
Nálam szerintem az az oka, hogy viszonylag kevés sikerem volt a férfiaknál. Vagyis a párkapcsolatokkal sosem volt gondom, de nem voltam az a fajta, akire tapadtak a pasik, akit lépten-nyomon megtaláltak az utcán, buliban, akivel az összes srác járni akart a gimiben stb.
Szerintem emiatt lehet az, hogy sokkal jobban tudom értékelni, ha valaki közeledik felém.
Vagyis szépítve megfogalmaztad ugyanazt. Nem jó nők. Nincsenek hozzászokva.
Ezen az oldalon amúgy is így megy ez, ha valakinek fáj az igazság, nem tud máshogy visszavágni és lepontoz.
Én nem sértődtem meg és nem pontoztalak le. Igazán jó nőnek tényleg nem tartom magam egyébként, de őszintén szólva, rondának se. Teljesen átlagos kategóriába esek.
Meg azért így huszonéves koromra egészen kikupálódtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!