Ti nem utáljátok, ha valaki 2 db pontot ir valami után?
Figyelt kérdés
Én nagyon nem szeretem, pedig sok baratom csinalja. Az egy pontnak van ertelme, es a 3nak is, de a kettonek nincs. Vagy mit jelent? Ugy utalom mert nem tudom hogy mit erez kozben mikor ezt irja.2017. szept. 9. 22:44
11/15 anonim válasza:
Ja, ha elég igénytelen vagy, akkor a kettő is elég. Vagy mégse, ezek szerint? Az ékezeteket is felesleges leírni, jó az anélkül is, nem? A szavakat sem kell leírni teljesen, elég egy "vok" a "vagyok" helyett, miért is ne? Holnap már a betűket sem kell leírni teljesen, mondjuk a k betű helyett elég lesz egy függőleges vonal, aztán akinek nem tetszik, arra rásütjük, hogy hülye nyelvtannáci.
12/15 anonim válasza:
Lehet nem tünt még fel, de interneten nagyon sokan röviditenek, mert szimplán egyszerűbb.... a nyelvtannácik meg menjenek nyelvtantanárnak.
13/15 anonim válasza:
Max te sütsz rá mindenféle bélyeget a fantáziád alapján másokra (rövidít valamit? bélyeg 1: hú akkor biztos minden mást is rövidít, wokozik is meg minden. bélyeg 2: rövidít valamit? igénytelen!)
..
14/15 anonim válasza:
Nekem se tetszik. Semmi értelme nincs, ráadásul hülyén néz ki.
15/15 A kérdező kommentje:
Huuu jol le pontoztstok egymast.. Csak szeretnem tisztszni hogy en mindenkinek zold kezet nyomtam..
2017. szept. 10. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!