Nők miért csinálnak meztelen képet magukról? Higyjek neki?
A nejem csinált magáról.
Közös az online tárhelyünk és a telefonos fotókat automatikusan feltölti.
Épp nézegettem a képeket, akkor bukkantam rá. A hónapban két különböző időpontban is csinált meztelen fotókat magáról, meg múlt hónapban is. Telefonról törölte.
Esküdözik, hogy nem küldte el másnak. Akkor miért csinálta? Van itt esetleg olyan lány, aki nem tini már és "csak úgy magának " csinált ilyet, hogy 10 perc múlva kitörölje?
Igen ez aggasztó. Meg ő nem szokott olyan képeket facera se kirakni ami közönséges.
De aznap reggel csinált ruhába is egy cicis pózolós képet, amit szintén aztán törölt. Aztán hajnali 2-kor fürdés után meg tangaban egy sorozat cici eltakarost különböző pozokban.
Aztán következő héten már teljesen pucérat szemből.
Neten nincs kint sehol, le képkeresőztem stb. Tarskereső programja sincs és nem is volt olyan telepítve. Pasirol se volt kep, mert azis ment volna a drivera.
No, próbára tettem. Csak egy lehetséges gyanúsított van, és azt mondtam a feleségemnek, hogy XY-nak elküldtem a nevében az egyik képét, amiben ruhában pózolt. Nem a meztelent, megnézni hogy reagál. És XY azt kérdezte, hogy "ez mi? " Persze ez nem történt meg. De ő sírni és veszekedni kezdett, hogy hogy lejarattam ezzel a tettel. Most hülyének fogja nézni.
A "gyanúsítottrol":
A gyanúsított a fogorvosa.
Mostanában kezdtük el csinaltatni a fogait.
Egyébként élelmiszer boltunk van, ketten visszük, tehát mással nem igazán találkozhat 1-2 hetente.
A gyanú úgy kezdődött, hogy van a paromnak egy lány testvére, és az ő férje (sógor) mondta, hogy miért ehhez jár, mikor annyi jó fogorvos van Pesten... Neki nem tetszik a munkája, csak nők járnak hozzá, mert jól néz ki. Ekkor merült fel bennem a gyanú. A feleségem nagyon védte.
Whatsappon egyeztetnek idopontot, és - tudom egy f+sz vagyok - leellenőrzöm a telefonját. Senkinek nem törli az üzeneteit csak az orvosnak.
Ezenkívül eddig is bomba csaj volt, de most sokat fogyott, még csinosabb lett.
Kevesebb a szex is - mondjuk betudható annak is, hogy sok a munka, nagy a hajtás.
De a legjobban az tette be a kaput, hogy ma véletlenül megláttam onedriveon - ami automatán feltölti a telefonon készített képeket és nekünk ez közös - hogy meglepően gyakran készít magáról pucér fotókat. Telefonrol persze törölte.
Számon kértem. Azt mondta, hogy csak úgy csinálta, nem küldte senkinek. Mert most tetszik magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!