Miért van annyi hübrisztofíliás nő?
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 21:11
1/4 anonim válasza:
Mert idióták.
Szerintem valami ösztön játszhat szerepet benne. Bátor férfi. Aki meg mer tenni egy bűntettet, az bármit megtenne értem. Gondolják talán. Meg tud majd óvni, védeni. Ezen kívül a 'majd én megjavítom' küldetés?
2/4 anonim válasza:
Mert erre szocializálják a nőket. A filmek, regények is sokszor. Otthon ezt látják, hogy ez a normális, az apuka szardarabként bánik velük.
Sajnos nekem is van két barátnőm, akik a "rosszfiúkat" szeretik.
A sorozatgyilkosoknál az is lehet, hogy ezek a nők azt hiszik, ettől különlegesek lesznek, hiszen ők megváltoztatják ezeket a ragadozókat, rájuk máshogyan tekintenek...pedig nem.
De férfiaknál is megjelenik ez, hányszor láttam már, hogy a rendes srácot kicsinálja egy ribi, aztán még a srác kuncsorog.
:(
3/4 A kérdező kommentje:
Az erre szocializálják őketbe szerintem beletartozik a média, a filmek is. Egy csomó filmben a rendes fiúk szerencsétlen, ronda lúzernek, furának vannak beállítva, a rosszfiú meg a lepedőakrobata.
2017. szept. 6. 16:19
4/4 anonim válasza:
Mert betegek meg így nem kel jobbá válniuk sem mert hát a rossznál mondhatják hogy, ö hibája de a rendessel mit csinálnak ha ott is tönkre megy a kapcsolat. Rájönnének hogy, kapcsolattal munka van és inkább a könnyebbik utat választják meg az esküvőből is akkora fesztivált csinálnak pedig csak ott kezdődnek a dolgok az még nem jó befejezés nevetséges a társadalmunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!